Ομαδικός βιασμός 17χρονης: Τι υποστήριζει η κοπέλα

«Ο ποδοσφαιριστής μου έδωσε το αρκουδάκι της κόρης του» ανέφερε η κοπέλα

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του Πάνου Σαράτση σχετικά με τα μπλεξίματα που είχε παλαιότερα με τον νόμο ο ποδοσφαιριστής

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο γνωστός ποδοσφαιριστής με την κατηγορία του  ομαδικού  βιασμού  σε βάρος του 17χρονου κοριτσιού. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της νεαρής κοπέλας, όλα συνέβησαν στις 28 Αυγούστου. Η 17χρονη μαζί με τη φίλη της, τον ποδοσφαιριστή και τον καλλιτεχνικό μάνατζερ έφυγαν από το κλαμπ του Ωρωπού που τραγουδούσε γνωστός ράπερ και πήγαν στο σπίτι του αμυντικού στη Γλυφάδα.

Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της όπως κατήγγειλε η ίδια.

Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτουν τι ισχυρίστηκε στις αρχές. 

«Πήγαμε σπίτι. Eπειδή είχα πιει δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο ...Ήρθε ο… άρχισε να με ενοχλεί. Εγώ του έλεγα "όχι όχι όχι " και με βόασε κανονικά. Εγώ συνέχισα να του λέω να με αφήσει ήσυχη. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα .Άνοιξε ο γνωστός ποδοσφαιριστής την πόρτα. Μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω. Τότε ο ποδοσφαιριστής μου έλεγε "σας είδα και το ήθελες" και του κάνω όχι .Έκλαιγα με λυγμούς» υποστήριξε η 17χρονη κοπέλα.

Ομαδικός βιασμός από ποδοσφαιριστή: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη

17χρονη: Ο ποδοσφαιριστής μου έδωσε το αρκουδάκι της κόρης του

Η κοπέλα αμέσως μετά, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της και του ζήτησε να τη βοηθήσει. Όμως εκείνος φάνηκε να μην κατάλαβε τι του έλεγε. 

«Θυμάμαι τον ποδοσφαιριστή να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά και να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του. Μου έλεγε να το πάρω αγκαλιά. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απέξω, άκουγε πως του έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δε θέλω. Η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα .Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι ,όπως μπορούσα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα έξω. Πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι» κατήγγειλε η ανήλικη.

Συνήγορος ποδοσφαιριστή: Είμαι πεπεισμένη για την αθωότητά του

«Δεν μπορώ υποθετικά να κάνω σενάρια για ποιο λόγο έγινε αυτή η καταγγελία όμως αυτό που θα αποδειχθεί την Πέμπτη είναι από τα ίδια τα στοιχεία και αποδεικνύεται η αθωότητα του ποδοσφαιριστή. Σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά ότι δε θα αναλάμβανα μια υπόθεση τέτοια , με τέτοια κατηγορία αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του ποδοσφαιριστή» τόνισε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η συνήγορος του ποδοσφαιριστή Μαριζάννα Κίκιρη.

Η ανήλικη σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή μετά τη φρίκη που κατήγγειλε ότι έζησε.

Αθώος δηλώνει και ο μάνατζερ γνωστού ράπερ και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών που κατηγορείται για την ίδια υπόθεση. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Αλέξης Κούγιας, με γραπτή του δήλωση, ανέφερε : 

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας των δύο κατηγορουμένων». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top