Χαρδαλιάς: «Καμία σχέση ο εμβολιασμός του με το ισχαιμικό επεισόδιο»

Τι απαντά ο θεράπων ιατρός του υφυπουργού

Με ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς στο νοσοκομείο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (17/8)

Τέλος στις φήμες για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς έβαλε ο θεράπων ιατρός του Σωτήριος Πατσιλινάκος. 

«Πίσω στις πολεμίστρες μας»: Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Χαρδαλιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το ισχαιμικό επεισόδιο του κ. Χαρδαλιά δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό του, όπως ειπώθηκε.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» που έκανε την επέμβαση στον Νίκο Χαρδαλιά και τον παρακολουθεί ανέφερε:

«Ο ασθενής Χαρδαλιάς Νικόλαος έχει γνωστό ιστορικό στεφανιαίας νόσου με σημαντικούς παράγοντες κινδύνου. Το πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο προήλθε από τυπική εξέλιξη της νόσου και ουδόλως σχετίζεται με τον προ 8μήνου εμβολιασμό του.

Σωτήριος Π.Πατσιλινάκος

Συντονιστής Δ/ντης Καρδιολογικής κλινικής, Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν.Νέας Ιωνίας».

H αποστομωτική απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο

Προκαταρκτική για τις δηλώσεις Κούβελα που συνδέει το ισχαιμικό με το εμβόλιο

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο κ. Χαρδαλιάς σχετίζεται με τον εμβολιασμό του.

Η δήλωση του Δ. Κούβελα:

«Ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη. Tο οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top