Εισαγγελική παρέμβαση με αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο του Χαρδαλιά

Καθηγητής Φαρμακολογίας το συσχέτισε με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 18/8/21 / Δελτίο ειδήσεων Star 

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε μία τοποθέτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε προ ημερών ανάρτησή του, ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού. Όπως έγραψε ο ίδιος: « Προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

Χαρδαλιάς: Πήρε εξιτήριο - Εξαιρετικά καλά η πορεία της υγείας του

Η ανάρτησή του έφερε έντονες αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.
Με βάση διάφορα δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και τον έντυπο Τύπο, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σε ανάρτησή του στο Twitter, που συνοδεύει με μια φωτογραφία του στην Πολιτική Προστασία, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ευχαρίστησε τους πολίτες για την αγάπη και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση. 

«Πίσω στις πολεμίστρες μας»: Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Χαρδαλιάς

«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε... », έγραψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χαρδαλιάς είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top