Χαρδαλιάς: Πήρε εξιτήριο - Εξαιρετικά καλά η πορεία της υγείας του

Δε θα εξαντλήσουν τα περιθώρια προληπτικής νοσηλείας οι γιατροί

Εξιτήριο από την Καρδιολογική Κλινική πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς,ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε για 48 ώρες.

Η πορεία της υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας πηγαίνει εξαιρετικά καλά και οι γιατροί αποφάσισαν να μην εξαντλήσουν τα περιθώρια προληπτικής νοσηλείας (3-4 μέρες).

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

H αποστομωτική απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, ιώτα Παναγιωτοπούλου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανέφερε την Τρίτη ότι o σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επικοινωνία που είχα με τον διοικητή του νοσοκομείου μου είπε ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει εξαιρετικά καλά, γεγονός που οδηγεί τους γιατρούς να μην εξαντλήσουν τα περιθώρια προληπτικής νοσηλείας(3-4 μέρες). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους ή νωρίς αύριο το πρωί.
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top