Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αργά σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Η ζωή του δε βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να βρισκόταν σε μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα. Τις τελευταίες ημέρες, φέρεται να είχε πόνους στο στήθος όπως έγινε και σήμερα. Ο υφυπουργός μεταφέρθηκε από συνεργάτες του στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Από τη μεριά της η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top