Φολέγανδρος: «Η Γαρυφαλλιά θα είχε σωθεί αν τη βρίσκαμε 10 λεπτά νωρίτερα»

«Ήταν ακόμη ζεστή όταν την βρήκαμε», λέει ο αγροτικός ιατρός του νησιού

Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο καθ΄ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη ΦολέγανδροΟ δράστης σχεδόν μία εβδομάδα μετά την αποτρόπαια πράξη του με σκυμμένο το κεφάλι ζήτησε «συγνώμη» για τον θάνατο της κοπέλας και τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένειά της. 

Φολέγανδρος: Ξεσπά ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς - «Να σαπίσει στη φυλακή»

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το μοιραίο εκείνο πρωινό στη Φολέγανδρο. Ήδη τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έχουν δείξει ότι η κοπέλα έφερε βαριά χτυπήματα και κακώσεις σε πρόσωπο και σώμα που καταδεικνύουν ότι ο 30χρονος δράστης της ξυλοκόπησε πριν τη ρίξει στη θάλασσα.

δολοφόνος Γαρυφαλλιάς

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο 30χρονο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. / intime

Φολέγανδρος: «Θα παραιτηθώ αν αποδειχθεί ο ξυλοδαρμός της Γαρυφαλλιάς»

Η Γαρυφαλλιά, όμως, στάθηκε πραγματικά άτυχη καθώς εάν είχε εντοπιστεί λίγο νωρίτερα θα μπορούσε να είναι σήμερα ζωντανή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Σκάι, ο αγροτικός γιατρός του νησιού που βρήκε την 26χρονη μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την επαναφέρει στην ζωή ανέφερε πως εάν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα θα μπορούσε να είναι ζωντανή.

Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί.

Ο γιατρός βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μοιραία μέρα που σκοτώθηκε η γυναίκα και σύμφωνα με όσα είπε, προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζεστή.

Φολέγανδρος: «Ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς τα έχει τετρακόσια»

Φολέγανδρος Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Σοκάρουν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση της Γαρυφαλλιάς

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο  ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, η Γαρυφαλλιά είχε μώλωπα στο δεξί μάτι, πιθανώς από γροθιά ή χαστούκι.

Φολέγανδρος: Τη χτύπησε, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή από τα βράχια

Επίσης, η σορός της έφερε εκδορές στην πλάτη και ένα τραύμα στο κεφάλι στο βρεγματικό και ινιακό οστό, τα οποία έχουν προκληθεί από την πτώση της στα βράχια και χρήζουν περαιτέρω έρευνας.

Ο ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα ο 30χρονος να ξυλοκόπησε την 26χρονη κοντά στον βράχο, αυτή να έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να την έσυρε μέχρι το γκρεμό και να τη πέταξε στη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top