Φολέγανδρος: Ξεσπά ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς - «Να σαπίσει στη φυλακή»

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 30χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος

Ξέσπασε ο πατέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, μία ημέρα μετά την προφυλάκιση του 30χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας στη Φολέγανδρο.

Φολέγανδρος: «Συγγνώμη» - Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 30χρονος

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου. Να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα» ανέφερε σε μήνυμά του στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο ΟΡΕΝ. 

Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις για την υπόθεση είναι καταιγιστικές, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση διέψευσε όσα είχε πει ο 30χρονος για τη στιγμή της δολοφονίας. Συγκεκριμένα, από τα τραύματα της κοπέλας φάνηκε ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα. Ωστόσο ο συνήγορος του 30χρονου αρνήθηκε ότι έχει συνταχθεί τέτοια ιατροδικαστική έκθεση και ότι είναι εις γνώση του ανακριτή και του εισαγγελέα. 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο εντολέας του δεν είχε συνείδηση του τι έκανε εκείνη τη στιγμή.

Έφτασε τον Πειραιά ο 30χρονος

Σήμερα το πρωί ο 30χρονος έφτασε στο λιμάνι της Νάξου, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Με σκυμμένο το κεφάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς.

Το μεσημέρι έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 

Στο λιμάνι του Πειραιά ο 30χρονος / ΙΝΤΙΜΕ

Στο λιμάνι του Πειραιά ο 30χρονος / ΙΝΤΙΜΕ

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα από την πρώτη στιγμή, καθώς φέρεται να πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, την οποία, όμως, είχε διακόψει.

Φολέγανδρος: «Ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς τα έχει τετρακόσια»

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένεις της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι «ο δράστης τα έχει τετρακόσια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top