Φολέγανδρος: Τη χτύπησε, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή από τα βράχια

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Όσα είπε ο ιατροδικαστής, Η. Μπογιόκας, στην Τασούλα Παπανικολάου και το star,gr για τα τραύματα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Η άτυχη κοπέλα φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στη ρεπόρτερ του Star Τασούλα Παπανικολάου, 

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος απολογείται παρά τη χθεσινή «απόπειρα αυτοκτονίας»

Φολέγανδρος: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου της Γαρυφαλλιάς 

«Σύρθηκε αναίσθητη χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα, κατάπιε νερό και πνίγηκε», είπε ο κ. Μπογιόκας, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τρίτη. 

30χρονος Φολέγανδρος

Ο 30χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ξυλοκόπησε την 26χρονη, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα, όπου την άφησε να πνιγεί

Φολέγανδρος: Το χτύπημα στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς που δείχνει ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με τον κ. Μπογιόκα, η σορός της Γαρυφαλλιάς φέρει τρία σοβαρά τραύματα. Όπως είπε αρχικά τη χτύπησε είτε με γροθιά, είτε με χαστούκι, την πέταξε στο έδαφος και στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα, ενώ ήταν ζωντανή, αφήνοντάς την αβοήθητη να πνιγεί. 

Απολογείται ο 30χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος 

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης στην αρχική του κατάθεση είχε αρνηθεί ότι είχε ξυλοκοπήσει την άτυχη φαρμακοποιό και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έτρεξε να τη βγάλει από το νερό, αλλά την είδε αναίσθητη και πίστεψε πως είναι νεκρή.

Προτίμησε μάλιστα, αντί να παραδοθεί στην αστυνομία, να κρυφτεί για τουλάχιστον ένα 24ωρο και τελικά να εντοπιστεί χάρη στην παρατηρητικότητα μιας κατοίκου του νησιού. 

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά είχε ξεκινήσει για διακοπές με φίλες στη Σίφνο

Σήμερα απολογείται στον ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τον βαραίνει. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη πώς έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη σύντροφό του, ενώ οι συνήγοροί του μιλούν για μια υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από διαγνωσμένη ψυχική νόσο. 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά

Η άτυχη Γαρυφαλλιά είχε μαρτυρικό θάνατο όπως αποδεικνύει η έκθεση του ιατροδικαστή

Φολέγανδρος: «Δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανα» - Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος

«Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»

Χθες το απόγευμα ο 30χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να κρεμαστεί με σεντόνι μέσα στο κελί του στα κρατητήρια Νάξου, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν. 

Οι ισχυρισμοί για ψυχική νόσο του κατηγορούμενου εξαγρίωσαν τον δικηγόρο της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατηγόρησε την άλλη πλευρά ότι δε σέβεται τον πόνο της οικογένειας και ότι ο μοναδικός τους στόχος είναι να εκτίσει μειωμένη ποινή ο καθ' ομολογίαν δράστης. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top