Ο Τσιόδρας απαντά σε ερωτήσεις για τα εμβόλια - «Περιέχουν τσιπάκι;»

Η εκκλησία θα μοιράσει φυλλάδιο με τις απαντήσεις στους πιστούς

Τις επόμενες ημέρες θα μοιραστεί φυλλάδιο στους πιστούς με ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια, στα οποία απαντά ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας. Υπάρχουν ερωτήσεις αν υπάρχει τσιπάκι, το οποίο εμφυτεύουν κατά τον εμβολιασμό, αλλά και αν εντοπίζονται θανατηφόρες παρενέργειες μετά από χρόνια.

Ιερά Σύνοδος: «Ναι» στα εμβόλια - «Η Εκκλησία εμπιστεύεται την επιστήμη»

Κάποιες από τις ερωτήσεις αλλά και τις απαντήσεις που δίνουν μέσα από το φυλλάδιο είναι για το αν υφίσταται έλεγχος της προσωπικότητας μέσα από το εμβόλιο. Όπως αναγράφεται στο φυλλάδιο, «το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου ατόμου».

«Περιέχει το εμβόλιο μαγνητισμό ή νανοσωματίδια ή ''τσιπάκι''» είναι μια άλλη ερώτηση. «Τα εμβόλια δεν περιέχουν μικροτσίπ. Αυτά είναι εξωπραγματικές θεωρίες παραπληροφόρησης. Με νανοσωματίδια καλύπτονται τα μόρια mRNA, τα οποία αποβάλλονται ταχύτατα από τον οργανισμό» απαντά ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Αντιεμβολιαστική συγκέντρωση: Αντιδράσεις και αποστάσεις από την Εκκλησία

Σε μια άλλη ερώτηση γράφει «στον εμβολιασμένο θα υπάρξουν θανατηφόρες παρενέργειες τα επόμενα χρόνια;». Η απάντηση από τους ειδικούς είναι ότι «οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων παρουσιάζονται τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χορήγησή τους, είναι ήπιες και βραχυπρόθεσμες και δεν εμφανίζονται σε όλους».  

Την Κυριακή 25 Ιουλίου σε όλες τις εκκλησίες της χώρας θα αναγνωστεί εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με την οποία εκφράζεται η εμπιστοσύνη προς την επιστημονική κοινότητα και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top