Πλαταμώνας: Συγκλονίζει η μητέρα του 13χρονου που πέθανε ξαφνικά

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα»

Ο μικρός που πέθανε

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 13χρονου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ έκανε διακοπές στον Πλαταμώνα. 

Πλαταμώνας: Πέθανε ξαφνικά 13χρονο αγόρι στις διακοπές του

Το αγόρι βρισκόταν προχθές στην παραλία, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνο στην κοιλιά και στην πλάτη. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν, όμως δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή. 

Οι γονείς του και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές του είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα πουν το τελευταίο αντίο στο αγοράκι τους που λίγες μέρες πριν ήταν γελαστό και διασκέδαζαν όλοι μαζί στις διακοπές τους. 

Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr η μητέρα του με μια ανάρτησή της στα social media αποχαιρετά τον μικρό της άγγελο και ραγίζει καρδιές. 

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ’ αγαπάω μικρέ μου», έγραψε κι ανέβασε μια φωτογραφία του 13χρονου.

Το παιδί αποχαιρέτησε και το αθλητικό σωματείο «Α.Ο Ιπποκράτης Λάρισας», στο οποίο αγωνιζόταν. 

«Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θρήνος στη Λάρισα από την ξαφνική απώλεια ενός 13χρονου μαθητή ο οποίος έχασε την ζωή του στον Πλαταμώνα, ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του. Ο 13χρονος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και αναμένεται πλέον το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος της ομάδας μας για τρία χρόνια στα τμήματα Κ 10 και Κ 12 και φέτος ως μαθητής γυμνασίου εντάχθηκε στην ομάδα του ιδιωτικού σχολείου Μ. Ράπτου.

Βαρύ το πένθος και βαθιά η θλίψη για την οικογένεια του μικρού, όπως και για όλους εμάς. Βαρύς ο πόνος και για τους προπονητές της ακαδημίας μας κ. κ. ΓΕΡΟΔΗΜΟ & ΣΕΛΙΩΝΗ με τους οποίους ο άτυχος μικρός είχε “δουλέψει”.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να έχεις αγαπημένο μας αστεράκι...».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top