Εμβόλια: Καταγγελία για γιατρό ότι πέταγε τις δόσεις στα σκουπίδια

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του - Δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές

Καταγγελία για γιατρό ότι πέταξε δόσεις εμβολίου- ρεπορτάζ ΟΡΕΝ

Μία περίεργη υπόθεση με γιατρό που κατηγορείται ότι πέταγε τις δόσεις των εμβολίων στα σκουπίδια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.  Η καταγγελία έγινε από νοσηλεύτρια στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και αφορά έναν γιατρό νοσοκομείου στα νότια προάστια.

Λαμία: Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε τον εμβολιασμό

Όλα έγιναν πριν από  δύο ημέρες, όταν ο γιατρός έφτασε μαζί με 5 άτομα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, o γιατρός φέρεται να είπε στη νοσηλεύτρια, που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, ότι θα εμβολίαζε ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα.

Όμως κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούταν ότι έκανε τον εμβολιασμό αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες. Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις, με τις αρχές να υποθέτουν ότι επίσης είχαν την ίδια κατάληξη.

Ενημερώθηκε αμέσως το τοπικό τμήμα ασφαλείας, ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον γιατρό. Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top