Λαμία: Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε τον εμβολιασμό

Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία περιπολικού, στην Αθήνα

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (12/5)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 42χρονης γιατρού από το Κέντρο Υγείας Λαμίας, η οποία φέρεται να απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μητέρα της κατέθεσε αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, ανησυχώντας για την υγεία της.

Λαμία: Γιατρός τρομοκρατούσε τους πολίτες για να μην κάνουν το εμβόλιο!

Μετά την ενημέρωση που είχε η Εισαγγελία Λαμίας, παρήγγειλε την εξέταση της γιατρού από ψυχιάτρους δημόσιου νοσοκομείου, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η 42χρονη γυναικολόγος εξετάστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού. Οι δύο ψυχίατροι που την εξέτασαν, συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής.

Η γιατρός είχε απομακρυνθεί από την εμβολιαστική διαδικασία με απόφαση του Διευθυντή του Κ.Υ. Λαμίας και με παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας. Από χθες το πρωί, τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Προέτρεπε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί- Η ίδια είχε κάνει το εμβόλιο

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός προέτρεπε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;» «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δε σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση. Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε» φέρονται να είναι μερικά από τα λόγια της. 

Μάλιστα, κάποιοι πολίτες φαίνεται πως μεταπείστηκαν και έφυγαν τρομαγμένοι από το Κέντρο Υγείας χωρίς να κάνουν τελικά το εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν και άρχισαν να καλούν τους προσωπικούς τους γιατρούς και συγγενείς για να τους συμβουλευτούν.  Το παράδοξο είναι πως η ίδια είχε εμβολιαστεί από τους πρώτους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top