ARTFLYER: Ένας νέος χώρος τέχνης άνοιξε τις πόρτες του στην Κηφισιά

Σπουδαίοι εικαστικοί και δημιουργοί παραχώρησαν τα έργα τους

Ένας νέος χώρος τέχνης, αφιερωμένος στη σύγχρονη εικαστική δημιουργία, άνοιξε τις πόρτες του στην Κηφισιά. Το πρωτοποριακό δίκτυο έρευνας και παρουσίασης της σύγχρονης τέχνης, το «ARTFLYER», μετουσιώθηκε σε έναν νέο χώρο τέχνης στην καρδιά της Κηφισιάς.

Σπουδαίοι εικαστικοί και δημιουργοί από ολόκληρο τον κόσμο παραχώρησαν τα έργα τους στην εναρκτήρια έκθεση του ARTFLYER.

«Οραματίζομαι έναν χώρο ζωντανό, που θα προβάλει την σύγχρονη εικαστική δημιουργία σε κάθε πιθανή μορφή και θα δώσει ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό» είπε η Αλεξία Αντσακλή - Βαρδινογιάννη.

Στην πρωτοποριακή έκθεση, κορυφαίοι δημιουργοί εμπιστεύτηκαν στην Αλεξία Ανστακλή - Βαρδινογιάννη μοναδικά έργα τέχνης και προσωπικά τους αντικείμενα.    

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο συλλέκτης Δάκης Ιωάννου, κάποιοι από τους δημιουργούς όπως ο Έρβιν Bουρμ, η Μαρίνα Καρέλλα και η Μαίρη Κατράντζου. 

Η πρωτοβουλία της Αλεξίας Αντσακλή - Βαρδινογιάννη έχει στόχο να προσφέρει στον χώρο της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας και να δώσει ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top