Γλυκά Νερά: Αλλαγή της φωτογραφίας στο μνήμα της Καρολάιν ζητά η οικογένεια

«Είναι δικαιολογημένο» είπε ο δικηγόρος των γονιών της 20χρονης

Δείτε το ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο συζυγοκτόνος παραδέχτηκε την πράξη του σχεδόν 40 ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Μέχρι τότε, η οικογένεια της Καρολάιν ήταν εντελώς ανυποψίαστη. Ωστόσο τώρα, τα πράγματα άλλαξαν με τους γονείς της άτυχης κοπέλας να ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας.

Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

Το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Sam Greenhill αποκάλυψε στη «Dailymail» ότι η οικογένεια της Καρολάιν ζήτησε να αλλαχθεί η φωτογραφία που υπάρχει στο μνήμα, καθώς είναι τραβηγμένη στον γάμο του ζευγαριού και απεικονίζει την 20χρονη με τον 32χρονη σύζυγό της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σκοπός είναι να εξαφανιστεί η οποιαδήποτε σχέση με τον 32χρονο πιλότο που έβαλε τέλος στη ζωή της κοπέλας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θ. Χαρμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε: «δεν συζήτησα με την οικογένεια τέτοιες λεπτομέρειες (δηλαδή την αλλαγή της φωτογραφίας στον τάφο) όμως φαντάζομαι είναι δικαιολογημένο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top