Θάνατος 14χρονης: Σπάραξαν οι γονείς της - «Δε φταίει το bullying»

Τι οδήγησε τους γονείς να επιλέξουν τη μοιραία επέμβαση

14χρονη Γωγώ Θεσσαλονίκη

Ο θάνατος της 14χρονης Γωγούς από την Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει με θλίψη τις καρδιές των οικείων της αλλά και όσων άκουσαν την ιστορία της.  

Η κόρη του ιερέα έχασε τη ζωή της από σηπτικό σοκ, το οποίο προκλήθηκε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η μαθήτρια αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας και η οικογένειά της αποφάσισε  να προβεί σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτύλου. Ο πατέρας Βησσαρίωνας έχει καταθέσει μήνυση, γιατί πιστεύει ότι ο θάνατος της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρικό λάθος

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού μίλησαν σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψαν το χρονικό που τους οδήγησε στον τραγικό χαμό της μικρής τους.  

«Περίμενα από τον γιατρό να με ενημερώσει, να μου πει ως υπεύθυνος αν δεν γίνεται  η επέμβαση λόγω της ηλικίας της κόρης μου. Ο γιατρός αυτός είχε επιτυχίες στο παρελθόν, αλλά σε εμάς έτυχε να έχει αυτή τη μεγάλη αποτυχία. Μας είπε πως το παιδί πρέπει να κάνει την επέμβαση επειγόντως, γιατί κινδύνευε από μεταβολικό σύνδρομο. Κάναμε «αγώνα» να μαζέψουμε τα χρήματα για την επέμβαση. Εμείς θέλαμε να κάνουμε την επέμβαση για την υγεία της κόρης μας. Το ότι ήταν θύμα bullying, ήταν ο «σπόρος» για να την κάνουμε, αλλά και τα παιδάκια τα καημένα τα αγαπάμε, Δε φταίνε αυτά» είπε ιδιαίτερα ταραγμένος ο πατέρας της 14χρονης Γωγούς.  

Μάλιστα, ο ιερέας έκανε και αναφορά στο ευαγγέλιο, η οποία συγκίνησε την Ζήνα Κουτσελίνη: «Το παιδί μας μπορεί να μην ήταν όμορφο, αλλά ήταν καλό. Αγαπούσε και συγχωρούσε τους πάντες. Έκανε ελεημοσύνες από το χαρτζιλίκι του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας Βησσαρίωνας.  

Θάνατος 14χρονης: «Και το δικό μου παιδί πέθανε από τον ίδιο γιατρό»!

Οι γονείς της άτυχης Γωγούς είπαν πως η μικρή μία ημέρα μετά την επέμβαση επέστρεψε στο σπίτι, αλλά πονούσε αρκετά το στομάχι της. Ο γιατρός τους συμβούλεψε να της δώσουν μόνο αναβράζοντα παυσίπονα, και τους διαβεβαίωνε ότι θα πάει καλά.

Οι γονείς θεωρούσαν πως το παιδί πονούσε αρκετά λόγω των τομών στην κοιλιά του, ενώ καταγγέλλουν πως ο γιατρός έλειπε στην Γερμανία και δεν τους παρέπεμψε σε άλλον συνάδελφό του, παρά μόνο στο ιατρικό κέντρο. 

«Το παιδί είχε 160 παλμούς. Άρχισε να σβήνει. Ο γιατρός μας έλεγε ότι είναι μία απλή φλεγμονή» λένε με σπαραγμό οι γονείς στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top