Θάνατος 14χρονης: «Και το δικό μου παιδί πέθανε από τον ίδιο γιατρό»!

Συγκλονιστική μαρτυρία από πατέρα 24χρονου που πέθανε το 2017

Συγκλονίζουν οι γονείς της 14χρονης / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μία συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται στο φως μετά την είδηση του θανάτου της 14χρονης κόρης ιερέα στα Χανιά, η οποία έχασε τη ζωή της από σηπτικό σοκ που προκλήθηκε μετά από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτύλου.  

«Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του ιερέα που έχασε τη 14χρονη κόρη του μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, συγκλονίστηκα. Γιατί και το δικό μου παιδί πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά την ίδια επέμβαση, από τον ίδιο γιατρό» δηλώνει σοκαρισμένος ο πατέρας ενός 24χρονου από την Κεραμωτή της Καβάλας στο thesstoday.gr.  

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρικό λάθος

O Δήμητρης Σινιώρης έχασε τον γιό του πριν από τέσσερα χρόνια: «Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να συνεχίζει να χειρουργεί κανονικά; Εμείς αποφασίσαμε να υποβληθεί το παιδί μου σε μία επέμβαση καλαισθησίας η οποία, όπως μας διαβεβαίωσε, ήταν χειρουργείο-ρουτίνας και μέσα σε 9 μέρες υπέστη σηπτικό σοκ και κατέληξε» δηλώνει χαρακτηριστικά.  

Ο πατέρας από την Καβάλα θέλει να έρθει σε επικοινωνία με τον ιερέα από τα Χανιά, καθώς μόλις άκουσε την ιστορία του «ξύπνησε» μέσα του η οργή: «Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον ιερέα για να γίνουμε «μία γροθιά και να κάνουμε, από κοινού, ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κυνηγήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που μας στέρησε τα παιδιά μας» 

Θάνατος 14χρονης από σηπτικό σοκ: To bullying την οδήγησε στην επέμβαση

Ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη που έχασε τη ζωή της, μιλώντας στο Thesstoday.gr, χθες, είχε αποκαλύψει πως η κόρη του είχε περιττά κιλά και δυσκολευόταν να τα χάσει με γυμναστική: «Ζήτησε τη βοήθειά μου και προφανώς ως πατέρας, θα έκανα το καλύτερο για αυτήν. Το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω το παιδί μου και το έχασα για πάντα» . 

Μάλιστα, στην κηδεία της άτυχης Γωγούς, αναφέρθηκε πως το κορίτσι δεχόταν bullying για την εμφάνισή του στο σχολείο, γεγονός που την οδήγησε στο να κάνει αυτή την επέμβαση.  

Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από σηπτικό σοκ

H οικογένεια της 14χρονης κοπέλας έχει κινηθεί νομικά κατά του γιατρού που χειρούργησε την κόρη τους.Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η μήνυση που έχει υποβληθεί για την υπόθεση και αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία έχει δύο σκέλη:

  • το πρώτο αφορά την ευθύνη του γιατρού που έκανε την επέμβαση, επειδή δεν έπρεπε να υποβάλει σε εγχείρηση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου την 14χρονη, καθώς ήταν μικρή σε ηλικία
  • το δεύτερο αφορά το ότι δεν αντιμετωπίστηκαν οι παρενέργειες από την επέμβαση παρά το γεγονός ότι η οικογένεια ενημέρωσε άμεσα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top