Γλυκά Νερά: Μυστήριο με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - Γιατί κλήθηκε ο πιλότος

Επί έξι ώρες καταθέτει ο σύζυγος της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Mega

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου έναν μήνα. 

Ο 32χρονος πιλότος ακολούθησε το πρωί τους αστυνομικούς μετά το τέλος του μνημόσυνου της κοπέλας στην Αλόννησο και βρίσκεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει για σχεδόν έξι ώρες, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι απαντήσεις του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα μέσα στο σπίτι τους δεν είναι πειστικές.

Η ΕΛΑΣ έκανε νωρίτερα έκτακτες ανακοινώσεις, εξηγώντας γιατί μετέφερε εσπευσμένα τον 32χρονο πιλότο με ελικόπτερο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί πάει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι' αυτό το λόγο κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη στην Αλόννησο. Τα στοιχεία, ωστόσο, δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε όμως την επιθυμία του συζύγου της Καρολάιν να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

Στη συνέχεια, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ελληνική Αστυνομίας διευκρίνισε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η μεταφορά του από το νησί στην Αθήνα: «Σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, από τις έρευνες της αστυνομίας έχουν προκύψει ευρήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας ακόμη και σήμερα. 

Αρχικά, από την εξέταση που έγινε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα όμως που εκείνος, όπως έχει καταθέσει, ήταν δεμένος από τους δράστες. Οι αστυνομικοί αυτή την ώρα του ζητούν εξηγήσεις για κάποιες επικοινωνίες που είχε κάνει πριν από τη δολοφονία.

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και ένα smartwatch που φορούσε η άτυχη Καρολάιν τη στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρολόι της κοπέλας κατέγραφε τους παλμούς της την ώρα που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν νεκρή, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Ερωτήματα γεννώνται και για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη μεζονέτα του ζευγαριού, αφού αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος καμερών που υπήρχε στο σπίτι, χωρίς να το καταστρέψουν.

Αυτό εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει κάποια ευρήματα. Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν τώρα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είναι τον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης αφού φαίνεται πως αυτό συνέβη αρκετή ώρα πριν από το έγκλημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top