Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη - Αλλαγές λόγω πανελληνίων

Τι ισχύει για τα δρομολόγια του μετρό, ηλεκτρικού και λεωφορείων

Από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί της Τετάρτης 16/6 θα κινηθούν τελικά οι συρμοί στις γραμμές 1 και 2 του Μετρό και η γραμμή 3 Ηλεκτρικού, ενώ μετά τις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι θα «τραβήξουν» χειρόφρενο, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που εισάγεται για ψήφιση. 

Απεργία: Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη

Σε στάση εργασίας από τις 13:00 έως τις 17:00 προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 

Κεραμέως: Κατεπείγουσα αγωγή κατά ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Τετάρτης

Τραμ και ηλεκτρικός θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί. Από τις 10 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας δε θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια. 

Λόγω της στάσης εργασίας την Τετάρτη 16/6, ματαιώνεται η κυκλοφορία όλων των δρομολογίων στο σύνολο του σιδηροδρομικού δικτύου μεταξύ 12:00 και 16:00, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων που εκτελούνται με λεωφορεία. Για τις αμαξοστοιχίες 56 και 57 θα υπάρξει καθυστέρηση αναχώρησης κατά μία ώρα. 

24ωρη απεργία στα πλοία

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις  24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου, την ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την κατάργηση του νόμου για τις οργανικές συνθέσεις των επιβατηγών πλοίων, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι διοικήσεις των ναυτεργατικών σωματείων  της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων, της Πανελλήνιας Ένωση Μηχανικών Μ.Ε.Κ. Ε.Ν, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικονομικών Αξιωματικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιθαλαμηπόλων-Θαλαμηπόλων, της Πανελλήνιας Ένωσης Φροντιστών, της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Τροφοδοσίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πρακτικών Πλοιάρχων & Κυβερνητών και της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών M/S,Π/Κ & Ο/Γ Μικρών Αποστάσεων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top