Δολοφονία Ζάκυνθος: Άφαντος ο εφοπλιστής - Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του

Επτά εμπλεκόμενοι οδηγούνται στον ανακριτή Ζακύνθου

Άφαντοι παραμένουν ο εφοπλιστής και η γυναίκα τσιλιαδόρος της σπείρας που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο πέρυσι το καλοκαίρι και εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ζάκυνθος: Ένταλμα σύλληψης κατά εφοπλιστή για τη δολοφονία της Χριστίνας

Ο γνωστός εφοπλιστής, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός το πρώην σωματοφύλακά του κανένα εκ των προσώπων που φέρονται ως συμμετέχοντες στο έγκλημα.

Δολοφονία Ζάκυνθος: Το «βαθύ λαρύγγι» οδήγησε στην εξιχνίαση

«Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του γνωστού εφοπλιστή μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛ.ΑΣ. γι’ αυτήν την υπόθεση  θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο εφοπλιστής  θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση», αναφέρει σε ανακοίνωση το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου για τον εφοπλιστή.

Δολοφονία Ζάκυνθος: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα»

Εκτελέστηκαν από την αρμόδια εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών τα εντάλματα σύλληψης εις βάρος των επτά που εμπλέκονται στη δολοφονία της συζύγου του Ζακυνθινού επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθούν.

Ένας εκ των κατηγορουμένων την ώρα που πήγαινε στην κλούβα της αστυνομίας φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι όλα κατασκευασμένα. Σύντομα θα αποδειχθεί αυτό, μην αγχώνεστε καθόλου».

Σημειώνεται ότι κατηγορίες αντιμετωπίζουν συνολικά 10 άτομα, που μέχρι στιγμής δε φαίνεται να εμπλέκονται με τη δολοφονία του επιχειρηματία πριν από περίπου έναν μήνα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top