Ζάκυνθος: Ένταλμα σύλληψης κατά εφοπλιστή για τη δολοφονία της Χριστίνας

Φέρεται να γνώριζε και να έδωσε το σκάφος του

Ένταλμα σύλληψης γνωστού εφοπλιστή για την υπόθεση δολοφονίας της συζύγου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Βίντε/πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Ντίνου Κορφιάτη και της συζύγου του πριν από έναν χρόνο στη Ζάκυνθο. Ένας απότακτος αστυνομικός και ένας σωματοφύλακας γνωστού εφοπλιστή είναι ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία. Άλλος ένας, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του επιχειρηματία, βρίσκεται έγκλειστος στη φυλακή για άλλο αδίκημα.

Ζάκυνθος: Αστυνομικός και σωματοφύλακας εφοπλιστή μεταξύ των προσαχθέντων

Μάλιστα, πριν από λίγο οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού εφοπλιστή. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εφοπλιστής φέρεται να γνώριζε και να έδωσε το σκάφος του στα μέλη που εμπλέκονται στη δολοφονία της άτυχης Χριστίνας πέρυσι το καλοκαίρι. Επίσης, εξετάζεται η περαιτέρω εμπλοκή του στην υπόθεση, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Ζάκυνθος: Έξι προσαγωγές για τη δολοφονία της συζύγου επιχειρηματία

Οι Αρχές αναζητούν και μια γυναίκα, η οποία φαίνεται πως ήταν τα «μάτια» της συμμορίας. Ο ρόλος της ήταν να παρακολουθεί την καθημερινότητα της γυναίκας και φέρεται να ήταν αυτή που ειδοποίησε τους φυσικούς αυτουργούς ότι «ο στόχος τους έρχεται».

Επιχειρηματίας Ζάκυνθος: Παραδόθηκε ο δεύτερος άνθρωπος που είχε κατονομάσει ο Κορφιάτης 

Το απόγευμα ο άνθρωπος που ο επιχειρηματίας είχε κατονομάσει ως τον δεύτερο δολοφόνο της γυναίκας του παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ζάκυνθος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες

Οι αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου, θεωρούν ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας τον πρώην απότακτο αστυνομικό που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης μετά από ληστεία σε βάρος του δημάρχου Ζακύνθου. 

Ως ηθικοί αυτουργοί κατονομάζονται ένας σεσημασμένος για ναρκωτικά και ο πρώην σωματοφύλακας γνωστού εφοπλιστή. Όλα τα υπόλοιπα άτομα που μέχρι στιγμής είναι επτά και δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 10, φέρονται να είχαν βοηθητικό ρόλο στη δολοφονία της άτυχης Χριστίνας.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία της υπόθεσης που ξεπερνά τις 2.000 σελίδες και περιλαμβάνει απομαγνητοφωνήσεις, μαρτυρικές καταθέσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες στάλθηκε στον ανακριτή Ζακύνθου με ελικόπτερο.

Δικογραφία «μαμούθ» για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Τι είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δολοφονία Ζάκυνθος: «Δεν έπρεπε να πεθάνει το παιδάκι μου»

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας και γιαγιάς των παιδιών τους που έμειναν ορφανά από μάνα και πατέρα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

σύζυγος επιχειρηματία Ζάκυνθος

Η άτυχη Χριστίνα σκοτώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι σε ενέδρα που έστησαν στην ίδια και τον άνδρα της.

Όπως είπε, αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης της που δεν άξιζε αυτό το τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: 

Δεν άξιζε αυτό το τέλος το παιδάκι μου. Η φιλανθρωπία της ήταν μεγάλη. Βγήκε από το νησί έπιασε την Κορινθία, εδώ πέρα βοηθούσε κόσμο. Να πιστέψουν τα παιδάκια της κόρης μου σε μία Ελλάδα που έπραξε το σωστό και ήταν δίπλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αποδίδουν τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο σε συμβόλαιο θανάτου με παράπλευρη απώλεια τον θάνατο της συζύγου του. Οι συλληφθέντες φέρονται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νεκρό επιχειρηματία από το 2016.  

Όλοι τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Αθηνών και στη συνέχεια στον ανακριτή Ζακύνθου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top