Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Κλήθηκε να καταθέσει σχετικά με την επαγγελματική της ιδιότητα

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πήγε σήμερα το πρωί η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε ότι ήταν η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Η κ. Μυλωνοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να καταθέσει στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, που διέταξε η Εισαγγελία, ύστερα από τα δημοσιεύματα, αλλά και στοιχεία που υπέβαλε η ΕΛ.ΑΣ. 

Γλυκά Νερά: Ζητούν από την ψυχολόγο της Καρολάιν να δείξει το πτυχίο της

Είπε ότι ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία την οποία απέδωσε στα ΜΜΕ. Υποστήριξε ακόμα πως είναι ιδιοκτήτρια «Κέντρου θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων» με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα τής απάτης. 

Όπως είπε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι και μετά τη δολοφονία της 20χρονης, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε μία μόνο επικοινωνία μαζί του.

Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεσπάσει έντονη συζήτηση για την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν και το αν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Το βιογραφικό της ψυχολόγου και η απάντησή της

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «η κα Μυλωνοπούλου δεν ήταν και δεν είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας», ενώ από την άλλη και ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητούσε από την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν να προσκομίσει το πτυχίο της.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι σαφέστατο ότι δεν έχει πτυχίο ψυχολόγου»

Η κ. Μυλωνοπούλου μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας είχε κάνει δηλώσεις στα μέσα σχετικά με τα όσα συζητούσε με την Καρολάιν, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τις... «συνεδρίες» τους και από όσα της είχε εκμυστηρευτεί εκείνη, αλλά και ο σύζυγός της. Αυτό είχε θεωρηθεί από τον Σύλλογο Ψυχολόγων παραβίαση του επαγγελαμτικής εχεμύθειας και γι' αυτό η πρόεδρός του έσπευσε να την καταγγείλει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top