Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι σαφέστατο ότι δεν έχει πτυχίο ψυχολόγου»

Όσα είπε στο Star η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων

Τι είπε ο σύζυγος της Καρολάιν για τις έρευνες της αστυνομίας. Επτασφράγιστο μυστικό τα ευρήματα των αρχών. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ζήτησε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων, Βασιλική Μπουκουβάλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο από την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος: «Ουδεμία αντιποίηση επαγγέλματος έχει διαπραχθεί»

«Όταν κάποιος δηλώνει ότι είναι ψυχολόγος, πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ ψυχολογίας και άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος. Η συμπεριφορά της δε συνάδει με το επάγγελμα του ψυχολόγου» είπε η πρόεδρος. Όπως σημείωσε η ίδια, ο ψυχολόγος δεσμεύεται από το επαγγελματικό απόρρητο και δε δημοσιοποιεί ό,τι του έχει εμπιστευστεί ο πελάτης του στις συνεδρίες. 

Η κ. Μπουκουβάλα αναφέρθηκε και στην εξώδικη απάντηση που έστειλε η κ. Μυλωνοπούλου. «Από αυτή την απάντηση είναι σαφέστατο ότι δεν έχει ούτε πτυχίο ψυχολόγου ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Μετακυλίει όλη αυτή την ιστορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι δηλαδή αυτά την αποκάλεσαν ψυχολόγο» πράγμα που δεν ισχύει όπως είπε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου ξεκαθάρισε με επιστολή της ότι «ουδεμία αντιποίηση επαγγέλματος έχει διαπράξει η εντολέας μας και αντικρούουμε ως εκτός τόπου και χρόνου όλους όσους ισχυρίζονται περί ''παραβίασης του ιατρικού απορρήτου''».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top