Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Προκαταρκτική έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών

Κορωνοπάρτι και στην Πάτρα. Τι κατήγγειλε ο Πρύτανης του ΑΠΘ για τα κορωνοπάρτι στο πανεπιστήμιο. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Ακόμη μία εισαγγελική παρέμβαση (τρεις στο σύνολο) προκάλεσαν τα υπαίθρια πάρτι στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Τo πιο πρόσφατo έγινε το βράδυ του Σαββάτου και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων, με μουσική και ποτά.

Θεσσαλονίκη: Νέο κορωνοπάρτι με 3.000 άτομα στο ΑΠΘ

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει από την αστυνομία προκαταρκτική έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών.

Πρύτανης ΑΠΘ για κορωνοπάρτι: «Η αστυνομία είναι ενήμερη. Δεν εμφανίζεται»

Αντικείμενο της έρευνας είναι να αποδοθούν ευθύνες σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Ήδη είναι σε εξέλιξη, κατόπιν εισαγγελικών παραγγελιών, προκαταρκτικές έρευνες για παρόμοια πάρτι που διοργανώθηκαν τον τελευταίο μήνα στο πανεπιστημιακό κάμπους της Θεσσαλονίκης.

Σε μία από τις παραγγελίες, η εισαγγελέας έκανε ειδική μνεία προς την αστυνομία να εντατικοποιήσει τους ελέγχους περιμετρικά του Ιδρύματος για να αποφευχθεί η διοργάνωση αυτών των πάρτι.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα κατόπιν ελέγχου της αστυνομίας είχαν εντοπιστεί ένα βαν γεμάτο ποτά και τέσσερα αυτοκίνητα με παγάκια κοντά στην περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top