Πρύτανης ΑΠΘ για κορωνοπάρτι: «Η αστυνομία είναι ενήμερη. Δεν εμφανίζεται»

Νεαροί σπάνε ακόμα και τα εμπόδια που βάζει η Πρυτανεία

Δεν έχουν τέλος τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το Σαββατοκύριακο σειρά είχε για μια ακόμα φορά ο χώρος του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες συνωστισμού να προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς, που προειδοποιούν για τέταρτο κύμα πανδημίας προ των πυλών από τον Σεπτέμβριο

Όπως είπε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, στον ΣΚΑΪ η αστυνομία είναι ενήμερη για τα πάρτι που διοργανώνονται στον χώρο του πανεπιστημίου, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ για να τα διαλύσει. 

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται πάρτι στο ΑΠΘ και η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσουν, καθώς η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18:00 το απόγευμα και μετά. 

Αρχικά συγκεντρώνονται λίγα άτομα, αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.

Ειδική ομάδα ελέγχου για τα κορωνοπάρτι του καλοκαιριού

Ωστόσο μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εμφανιστεί στον χώρο του ΑΠΘ, ενώ όπως είπε ο πρύτανης το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα. 

Πάτρα: Δίχως τέλος τα «κορωνοπάρτι»-Απέκλεισαν δρόμο στο κέντρο της πόλης

Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν νεαροί που σπάνε αυτά τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητά τους στον χώρο. Μάλιστα σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές έχουν δοθεί τα στοιχεία των αυτοκινήτων στην αστυνομία. 

Σε μια περίπτωση οπού μάλιστα επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά, οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top