Τρία δωρεάν self test για εργαζόμενους στα φαρμακεία από αύριο

Θα αντιστοιχεί ένα ανά εβδομάδα έως το τέλος Ιουνίου

Τρία νέα self tests θα μπορούν να προμηθευτούν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Οι συγκεκριμένοι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι αφορούν στις εβδομάδες 7 - 12 Ιουνίου,  14 - 21 Ιουνίου και 21 - 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, οι εργαζόμενοι, που εργάζονται με φυσική παρουσία πρέπει να κάνουν self test έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο εργαζόμενος παρέχει την εργασία του με φυσική παρουσία.

Τρία self test για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου

Η προμήθεια των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) πραγματοποιείται δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

Self test: Που δηλώνετε το αποτέλεσμα.

Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης μέχρι το τέλος της κάθε εβδομάδας.

Self test: Η θερμοκρασία επηρεάζει το αποτέλεσμα - Τι πρέπει να προσέξουμε

Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) από επαγγελματία υγείας, είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα, είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top