Τουρισμός: Την Ελλάδα επιλέγουν για διακοπές οι Αμερικανοί τουρίστες

Το CNN αποθεώνει τα ελληνικά νησιά 

«Ζεσταίνονται» οι μηχανές για τη βαριά βιομηχανία της χώρας. Στα αεροδρόμια η επιβατική κίνηση ζωηρεύει, ενώ μεγάλο είναι το ρεύμα τουριστών από την Αμερική. 

Forbes: Γιατί η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για το καλοκαίρι

Οι φορείς της αγοράς κάνουν λόγο για ανέλπιστο τουριστικό ρεύμα από την Αμερική προς τη χώρα μας. Η πρώτη απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα έφτασε το Σάββατο. Την υποδέχθηκαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με αψίδες νερού. Από χθες μια ακόμα αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις και έπονται αρκετές ακόμα.  

Το CNN αποθεώνει τα ελληνικά νησιά 

Με εκτενές ρεπορτάζ από τη Μύκονο, το CNN έκανε  αναφορά στις αφίξεις των Αμερικανών στη χώρα μας.  

Τουρισμός 2021: Πατάει «γκάζι» από τον Ιούνιο -  Έσοδα πάνω από 8 δισ. ευρώ

«Με τους Αμερικανούς επισκέπτες να είναι εκείνοι που ξοδεύουν περισσότερο στην Ελλάδα,  η Αθήνα βασίζεται σε μια καλοκαιρινή απότομη αύξηση των Αμερικανών επισκεπτών και οι  αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες  αυξάνουν τις πτήσεις για την Ελλάδα φέτος, από Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια και Ουάσιγκτον» ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι μηχανές του τουρισμού έχουν  πάρει μπροστά την τελευταία εβδομάδα. Από 25 Μαΐου μέχρι 1 Ιουνίου, 568 πτήσεις από το εξωτερικό προσγειώθηκαν στα περιφερειακά αεροδρόμιο της χώρας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top