Η AVIN γίνεται «Plastic Free» - Ανακύκλωση και έξτρα πόντοι 

Η πρωτοβουλία για ένα καλύτερο περιβάλλον με λιγότερο πλαστικό

Η AVIN προτρέπει τους καταναλωτές να πετάξουν τις πλαστικές κάρτες με τους πόντους στους κάδους ανακύκλωσης και τους επιβραβεύει. Στόχος της εταιρείας είναι να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να στείλει ένα μήνυμα για το πώς η καθημερινότητά μας επηρεάζει τον πλανήτη.  

Η AVIN, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για καινοτόμες δράσεις που σέβονται το περιβάλλον, υλοποιεί την πρωτοβουλία «Plastic Free» στο πρόγραμμα «AVIN Κερδίζω».  

AVIN PLASTIC FREE: Ανακύκλωσε την πλαστική κάρτα σου AVIN Κερδίζω

Οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους εύκολα και γρήγορα, κατεβάζοντας την εφαρμογή σε κινητό android ή Ios.  Έτσι και θα κερδίσουν επιπλέον πόντους και θα συμβάλλουν στις προσπάθειες, ώστε να έχουμε όλοι ένα καλύτερο περιβάλλον με λιγότερο πλαστικό. 

Σημαντικές διακρίσεις για την AVIN στα E- volution Awards 2021

«Στην AVIN πιστεύουμε πως μια απλή κίνηση σήμερα έχει μεγάλο αντίκτυπο αύριο. Θέλουμε κι εμείς να συμβάλλουμε με συντονισμένες ενέργειες σε ένα περιβάλλον πιο βιώσιμο με λιγότερο πλαστικό» σημείωσε η υπεύθυνη Marketing της AVIN, Μαρία Κανάκη.

AVIN: Ανακύκλωση και έξτρα πόντοι 

Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης πλαστικών καρτών έχουν ήδη τοποθετηθεί σε πάνω από 150 πρατήρια του δικτύου της AVIN πανελλαδικά. Έτσι, υπενθυμίζουν ότι ένα καλύτερο αύριο ξεκινά με μια απλή κίνηση σήμερα. 

«Στην AVIN δε σταματάμε όμως μόνο στην ενέργεια plastic free. Συνεχίζουμε υιοθετώντας ένα μέρος της παραλίας του Σχοινιά καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα συλλεχθέντα αντικείμενα θα τα ανακυκλώσουμε και θα φτιάξουμε επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα» εξήγησε η κ.Κανάκη.   

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top