Δολοφονία Βάρη: Ψάχνουν τους δολοφόνους του Τάσου Μπερδέση στην Πάτρα

Στη λίστα Χρυσοχοΐδη το όνομα του πυγμάχου που εκτελέστηκε

Τους δολοφόνους του Τάσου Μπερδέση αναζητούν από χθες το πρωί οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Το παρελθόν του πυγμάχου και η ζωή του στην Πάτρα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονίας. 

Τασος Μπερδέσης

Ο Τάσος Μπερδέσης

Όλα δείχνουν πως η εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση είναι το τέταρτο συμβόλαιο θανάτου τον τελευταίο μήνα. Είχε στοχοποιηθεί από κάποιους, οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά για να τον βγάλουν από τη μέση. 

Δολοφονία στη Βάρη: Ο Τάσος Μπερδέσης ο πυγμάχος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Οι δράστες θεωρούνται επαγγελματίες δολοφόνοι, οι οποίοι γνώριζαν κάθε κίνηση του 39χρονου πυγμάχου. Πιθανόν ο ηθικός αυτουργός να είχε και πληροφόρηση από το στενό περιβάλλον του πυγμάχου, αφού ο Μπερδέσης θα πήγαινε στο γυμναστήριο την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Τάσος Μπερδέσης: Στη λίστα Χρυσοχοΐδη το όνομά του

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το όνομα του Τάσου Μπερδέση συγκαταλεγόταν στη λίστα με τα 500 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται με το οργανωμένο έγκλημα και η οποία παραδόθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, στον εισαγγελέα. 

Πυγμάχος Βάρη

Στο παρελθόν του Τάσου Μπερδέση αναζητούν οι αρχές τους δολοφόνους του

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ είχε φυλακιστεί και για τέσσερις μήνες. 

Δολοφονία Βάρη: Mε καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον Τάσο Μπερδέση

Ο πυγμάχος έμενε μόνιμα στην Πάτρα και πριν από δύο χρόνια είχε έρθει στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στη γενέτειρά του βρίσκονται τα κλειδιά για την σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας του και μάλιστα πάνε πίσω στο 2005 για να εντοπίσουν άτομα από τον χώρο της νύχτας με τα οποία ο 39χρονος πιθανόν να είχε διαφορές, που ίσως να τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Αθήνα. 

«Ξεσκονίζουν» υλικό από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά επίσης το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών από υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες στην περιοχή. Μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν στίγματα ύποπτων κινητών που ενεργοποιήθηκαν κατά το επίμαχο διάστημα της δολοφονίας. 

Μπερδέσης γενέθλια

Στο παρελθόν ο Τάσος Μπερδέσης είχε εμπλοκή με τη δικαιοσύνη

Τις επόμενες μέρες την Γενική Ασφάλεια θα επισκεφθούν οικεία πρόσωπα του Τάσου Μπερδέση για να καταθέσουν για το αν δεχόταν απειλές ή είχε εντοπίσει περίεργες κινήσεις ο ίδιος και κάποιοι από το περιβάλλον του. 

Κεχαγιογλου για δολοφονία Μπερδέση: «Κάποιες εμπλοκές του οφείλονται στη φτώχεια»

Ο δικηγόρος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο Mega μίλησε για ένα φτωχό παιδί που η φτώχεια του αυτή τον έκανε κάποιες φορές να έχει εμπλοκή με τη δικαιοσύνη.

Τάσος Μπερδέσης: Είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο με τη Διονυσία Κουκίου

«Ήταν ένα φτωχό παιδί που προσπαθούσε να βρει τρόπους να επιβιώσει. Το αν αυτοί ήταν πάντοτε νόμιμοι ή στα όρια της νομιμότητας, θα το κρίνει η δικαιοσύνη», είπε.

Ευχήθηκε να βρεθούν σύντομα οι δολοφόνοι του, ενώ ξεκαθάρισε ότι για τις υποθέσεις για τις οποίες είχε κατηγορηθεί αθωώθηκε από τη δικαιοσύνη. 

Τάσος Μπερδέσης: Το συγκινητικό «αντίο» των διάσημων φίλων του

Σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος του Τάσου Μπερδέση στο φάκελο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις ο κ. Κεχαγιόγλου είπε:

«Σε έναν φάκελο που υπάρχουν εμπλεκόμενοι σε ποινικές υποθέσεις δε σημαίνει ότι και οι 500 είναι ένοχοι. Επειδή το όνομα του Τάσου ενεπλάκη στο παρελθόν σε δίκη με αυτό που αποκαλείται ελληνική μαφία θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο η Ελληνική Αστυνομία τον συμπεριέλαβε σε αυτό τον κατάλογο. Στην δίκη αυτή ο Τάσος είχε αθωωθεί κατ’ έφεση».

Μπερδέσης - Κουκίου: Η εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής «Μίλα» το 2013

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το θύμα είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις. 

Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μεσολόγγι και αθωώθηκε ομόφωνα. Είχε κατηγορηθεί σε μια άλλη δίκη στην Πάτρα, στην οποία αθωώθηκε στο Εφετείο και η τρίτη περίπτωση που είχε κατηγορηθεί, αλλά επίσης αθωώθηκε. ήταν για υπόθαλψη εγκληματία. 

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε διατελέσει και φυγόποινος για τρία χρόνια. Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Κρυβόταν, ωστόσο αθωώθηκε μετά στο εφετείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top