Μπερδέσης - Κουκίου: Η εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής «Μίλα» το 2013

«Δεν παρακολουθώ ποτέ αγώνα του Τάσου» είχε πει το μοντέλο

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Μίλα» στο Star με την Τατιάνα Στεφανίδου το 2013

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου είχαν βρεθεί οι Τάσος Μπερδέσης και Διονυσία Κουκίου το 2013 μετά την εμπλοκή τους με τη δικαιοσύνη.

Ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη. Άγνωστοι τον εκτέλεσαν τη στιγμή που πήγαινε για προπόνηση.

Δολοφονία στη Βάρη: Ο Τάσος Μπερδέσης ο πυγμάχος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Από μικρός ο Τάσος Μπερδέσης λάτρευε την πυγμαχία. Τα χρόνια που ακολούθησαν είχαν λάμψη, έρωτες, προβολή αλλά και εμπλοκή με τη δικαιοσύνη. 

Ο πυγμάχος είχε κερδίσει και το ριάλιτι επιβίωσης «Survival», δείχνοντας έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα. 

Ο έρωτάς του με τη Διονυσία Κουκίου

Ο δεσμός του αλλά και ο χωρισμός του με την πρώην Star Ελλάς Διονυσία Κουκίου έγινε πρωτοσέλιδο πολλές φορές.

Τάσος Μπερδέσης: Είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο με τη Διονυσία Κουκίου

«Δεν παρακολουθώ ποτέ αγώνα του Τάσου. Είμαι πιο πριν, τον στηρίζω όσο μπορώ, γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει. Κάνει τόση προπόνηση κάθε μέρα, διατροφή... Μετά ανεβαίνει στο ρινγκ παίζει» είχε πει το μοντέλο στην εκπομπή «Μίλα» το 2013.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μίλα» το 2013

Η εμπλοκή του με τον νόμο

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο τρεις φορές. Το 2006 το όνομα του Έλληνα πυγμάχου ενεπλάκη στην υπόθεση των μπράβων της Πάτρας, για την οποία αθωώθηκε. 

Το 2009 ο πυγμάχος κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας Πατρινού επιχειρηματία, αλλά και για υπόθαλψη εγκληματία. Και για αυτές τις υποθέσεις αθωώθηκε.  

Το 2000 ήταν η χρονιά όπου ο αγώνας πρόκρισης ανάμεσα στον Τάσο Μπερδέση και τον Θανάση Μηλιόρδο, 18 χρόνων τότε, κατέληξε σε τραγωδία. 

Ο νεαρός αθλητής είχε δεχθεί από τον Τάσο Μπερδέση σφοδρά χτυπήματα στον αυχένα και ένα κάτω από το σαγόνι, τα οποία και τον άφησαν αναίσθητο στο ταπί. Μετά από έξι ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο του Ρίου, άφησε την τελευταία του πνοή. O Μπερδέσης και ο διαιτητής κατηγορήθηκαν τότε για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Στο εφετείο αθωώθηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top