Johnson&Johnson - 36χρονος: «Είχα εξωτερική αιμορραγία μετά το εμβόλιο»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο νεαρός που εμφάνισε θρομβοπενία

Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο 36χρονος που εμφάνισε θρομβοπενία μετά το Johnson & Johnson.

Με θρομβοπενία νοσηλεύεται νεαρός από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ο 36χρονος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Ιωάννα Βάσσου μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. 

Πάτρα: 36χρονος με αιματολογική διαταραχή 10 μέρες μετά το Johnson&Johnson

Ο 36χρονος που έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, μόλις 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε, όπως είπε ο ίδιος, μουδιάσματα στα άκρα. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. 

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία. 

AstraZeneca – Johnson & Johnson: Λύθηκε το μυστήριο με τις θρομβώσεις

Ο ίδιος είπε για τα συμπτώματα που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του:

Είχα μούδιασμα στα χέρια, από τον αγκώνα και μετά και παρουσίασα κάποιες μελανιές στο δεξί μου χέρι. Ξεκίνησε από τα πόδια, στα χέρια, στο στέρνο και κάτω από τη γλώσσα κάτι σημαδάκια κόκκινα. Εξωτερική αιμορραγία βασικά, έτσι μου είπανε. Τα αιμοπετάλια μου ήταν στον πάτο, δεν είχα αιμοπετάλια, δεν είχα τίποτα. Από σήμερα είμαι καλύτερα.

Παρά την περιπέτειά του, ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο. 

Οι γιατροί ερευνούν αν η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο. Ο πατέρας του 36χρονου που είναι υπέρ του εμβολιασμού, ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα, τότε μάλλον οι επιπλοκές οφείλονται στο εμβόλιο.

AstraZeneca: «Μάχη» με τη ζωή δίνει 34χρονη 

Την ίδια ώρα, μάχη για τη ζωή της δίνει η 34χρονη Μάγια στην εντατική του Τζανείου που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η κοπέλα πήγε μόνη της στο νοσοκομείο του Πύργου, καθώς εμφάνισε ισχυρό πονοκέφαλο και λίγη ώρα αργότερα διασωληνώθηκε.

Οι γιατροί λένε ότι η κοπέλα είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, αλλά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι της εύχονται να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top