Πύργος: 34χρονη με αιμορραγικό εγκεφαλικό - Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Μια 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη έχει κριθεί εγκεφαλικά νεκρή από τους γιατρούς μετά από θρόμβωση που παρουσίασε λίγες μέρες μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Με αιμορραγικό εγκεφαλικό διακομίσθηκε από το νοσοκομείο του Πύργου σε νοσοκομείο της Αθήνας μια 34χρονη γυναίκα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. 

Αεροδιακομιδή 36χρονης με θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca

Σύμφωνα με το Patrisnews.gr, η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχει ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για νοσηλεία και αποθεραπεία. 

AstraZeneca: Το συγκινητικό γράμμα των παιδιών της 44χρονης που χαροπαλεύει

Η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασης και έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη σταθεροποιήσουν. 

Κύπρος: Μοντέλο πέθανε από θρόμβωση - Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Η 34χρονη εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ταυτόχρονα κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της στην Αθήνα. 

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έρευνα, υπό τον ΕΟΦ, για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top