Σύζυγος Φιλιππίδη: «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον Πέτρο»

Τι κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου για την ηθοποιό που τον κατηγορεί για βιασμό

Τους ισχυρισμούς του συζύγους της, Πέτρου Φιλιππίδη φέρεται να επανέλαβε η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στον εισαγγελέα για τις κατηγορίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. 

Ελπίδα Νίνου Πέτρος Φιλιππίδης

Το Πέτρο Φιλιππίδη υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ισχυρίστηκε πως η μία από τις καταγγέλλουσες «κυνηγούσε» τον ηθοποιό, η δεύτερη λέει ψέματα και η τρίτη δε θυμάται καν πώς ήταν τα καθίσματα του αυτοκινήτου στο οποίο παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και πώς κλείδωνε. 

Φιλιππίδης: «Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το ήξερε η σύζυγός μου»

Ειδικά για τη γυναίκα που καταγγέλλει ότι ο γνωστός κωμικός τη βίασε το 2008, η Ελπίδα Νίνου σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής είπε πως εκείνη ήταν που τον παρενοχλούσε. 

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε προβλήματα και στην προσωπική της ζωή. Όντως, ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Εκεί ο σύζυγός μου γνώρισε την καταγγέλλουσα. Η δική μου σχέση με τη μητέρα της ήταν πολύ καλή, ήμουν προστατευτική μαζί της και της συμπαραστεκόμουν», φέρεται να είπε η κ. Νίνου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

Το 2007 η μητέρα της κοπέλας ζήτησε από τον Πέτρο να βοηθήσει την κόρη της να γίνει ηθοποιός κι έτσι γράφτηκε στη σχολή όπου δίδασκε ο ίδιος μέχρι τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, οπότε κι έφυγε. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη φέρεται να ισχυρίστηκε πως η γυναίκα που τον καταγγέλλει για βιασμό ήταν ερωτευμένη μαζί του

Αυτό που είχε κάνει εντύπωση στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν θρασύς και παρορμητική και δε σεβόταν τα όρια των άλλων, προκαλώντας τους αμηχανία. 

«Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγό μου. Συγκεκριμένα, στις διακοπές, το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και όταν ρώτησα τον Πέτρο γιατί συνέβαινε αυτό, μου απάντησε ότι λόγω της γνωριμίας τους από τη σχολή όπου δίδασκε ο σύζυγος μου και αυτή ήταν μαθήτρια, ενδιαφερόταν γι’ αυτόν και ήθελε να δει τι κάνει. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου», φέρεται να είπε η σύζυγος του ηθοποιού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις καταγγελίες που οδήγησαν στην ποινική του δίωξη

Μετέφερε μάλιστα στον εισαγγελέα τον διάλογο που είχε με μία ηθοποιό, η οποία της είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες της. 

«Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Μία ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που έγινε με αφορμή μια βάπτιση, το οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγος μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα, είδε την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν την ρώτησε τι είχε, εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου “εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”», φέρεται να είπε η Ελπίδα Νίνου.

Ελπίδα Νίνου και Πέτρος Φιλιππίδης σε έξοδό τους

Για τις άλλες δύο καταγγέλλουσες η κυρία Νίνου υποστηρίζει ότι λένε ψέματα

Στην κατάθεσή της φέρεται να παρέχει πλήρη στήριξη στον σύζυγό της και να υποστηρίζει πως ουδέποτε εκείνος της ζήτησε να πάνε στο καμαρίνι του, ενώ εξέφρασε την απορία της για το πώς η συγκεκριμένη γυναίκα κατάφερε να παραμείνει στο θέατρο και να παρακολουθήσει την πρόβα μετά από τον βιασμό της, όπως ισχυρίζεται, από τον ηθοποιό. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Για τη δεύτερη καταγγέλλουσα η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη φέρεται να κατέθεσε  ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να μπει στον χώρο, δηλαδή ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού.

Την κατηγορεί ότι λέει ψέματα πως ο γνωστός κωμικός, εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού, την έκοψε από δύο σίριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργαστεί ως ηθοποιός και απορεί πώς δε χρησιμοποίησε τον συγγενικό της δεσμό με τον δικηγόρο του μεγαλομετόχου για να πάρει τη δουλειά. 

Τέλος για την τρίτη καταγγέλλουσα φέρεται να είπε:

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό, δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα από έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται καμιά ενέργεια του οδηγού».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή T-Live

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top