Φιλιππίδης: «Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το ήξερε η σύζυγός μου»

Αρνείται όλες τις κατηγορίες στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ποινική δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Συκοφαντίες και ψεύδη χαρακτηρίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που του αποδίδουν τρεις συνάδελφοί του. 

Στο απολογητικό του υπόμνημα που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Real News ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης αυτοχαρακτηρίζεται ως θύμα μιας «αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας» από πρόσωπα που έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα. 

«Δε βίασα καμία γυναίκα, αυτή με παρενοχλούσε»

Αναφερόμενος στην κατηγορία για βιασμό που φέρεται να τελέστηκε από τον ηθοποιό σε βάρος συναδέλφου του το 2008, ο ίδιος υποστηρίζει πως το φερόμενο ως θύμα ήταν εκείνο που τον παρενοχλούσε και είχε εμμονή μαζί του. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

Όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα, η καταγγέλλουσα είναι κόρη γνωστής ηθοποιού και χάρη στη μητέρα της συνεργάστηκαν οι δυο τους. Ισχυρίζεται πως ήταν πάντα πολύ διαχυτική. Μάλιστα του τηλεφωνούσε επίμονα ακόμα και ακατάλληλες ώρες, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση και σε προστριβή με τη σύζυγό του. 

Ο ίδιος, όπως αναφέρει, ουδέποτε την προσέγγισε ερωτικά και ποτέ δε σκέφτηκε να συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις καταγγελίες που οδήγησαν στην ποινική του δίωξη

Το ίδιο ισχυρίζεται και για τις άλλες δύο γυναίκες που τον καταγγέλλουν για απόπειρα βιασμού, παρά το γεγονός ότι κατέθεσαν μάρτυρες που επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά τους. 

Φιλιππίδης: «Η σύζυγός μου γνώριζε για τη σχέση μου με την Παπαχαραλάμπους»

Στο υπόμνημά του ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρεται και σε όσα του έχει προσάψει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας το 2000, αδίκημα το οποίο έχει παραγραφεί. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Ισχυρίζεται πως με την ηθοποιό είχε συνάψει ερωτικό δεσμό και είχε εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά μαζί της. Η σχέση αυτή διήρκησε έξι μήνες και όπως υποστηρίζει από την αρχή της γνωριμίας τους υπήρχε αμοιβαία έλξη. Τη σχέση αυτή, μάλιστα, είχε μάθει και η σύζυγός του, καθώς, όπως λέει, ήταν σοβαρή. 

Τέλος, αναφερόμενος στη Λένα Δροσάκη δήλωσε ότι τη γνώρισε πρώτη φορά το 2015 και πως τα όσα καταγγέλλει η ηθοποιός περί παρενοχλήσεων, σκηνών ζηλοτυπίας, ξεσπασμάτων οργής και ταπεινωτικών προσβολών προς το πρόσωπό της, είναι εντελώς ψεύδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top