58χρονος Μεταμόρφωση: Βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης

Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που τον είδε να πέφτει νεκρός

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στη Μεταμόρφωση με θύμα έναν 58χρονο πρώην πυγμάχο και γνωστό στις αρχές. 

Το Mega παρουσίασε βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης του άτυχου άνδρα, ενώ αποκάλυψε και τι κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας. 

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ άνδρα έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι δράστες να πλησιάζουν τον 58χρονο, να τον πυροβολούν τρεις φορές κι εκείνος να σωριάζεται στο έδαφος. 

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής (στο μισό μέτρο) 3-4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η Αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης.

Μεταμόρφωση: Το χρονικό της εκτέλεσης

Ο 58χρονος έφτασε με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα κι άρχισε να συνομιλεί με υπαλλήλους της επιχείρησης. 

Στις 22:31 μια μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες τον πλησίασε από το αντίθετο ρεύμα, ενώ κινούταν κάθετα στο δρόμο.

Ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές, στο στήθος και στον λαιμό τον 58χρονο. Στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και οι δράστες εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου. 

Οι εκτελεστές του 58χρονου δε δίστασαν να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» που τους είχε ανατεθεί παρά το γεγονός ότι στην καντίνα υπήρχαν πελάτες κι εργαζόμενοι. 

Πέντε λεπτά μετά τη δολοφονία στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο χώρος αποκλείστηκε και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση ξεκίνησαν την αυτοψία. 

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν οι δολοφόνοι του 58χρονου έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top