Γλυκά Νερά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Ράκος η μητέρα της 20χρονης

Συντετριμμένοι οι γονείς της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της

Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ είναι από χθες η μητέρα της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τρεις αδίστακτους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Η κυρία Σούζαν, που ζει εδώ και είκοσι χρόνια στην Αλόννησο, μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της, κατέρρευσε όταν ενημερώθηκε ότι το κοριτσάκι της δεν είναι πια στη ζωή και, μάλιστα, χάθηκε με τόσο βίαιο τρόπο. 

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα και τα χέρια τους την Καρολάιν

«Δεν μπορώ να πω τίποτα, το παιδί μου δε γυρίζει πίσω», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με σπασμένη φωνή και καταρρακωμένη η γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί το σοκ στο οποίο βρίσκεται. 

Στην ίδια κατάσταση και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και εδώ και πολλά χρόνια είναι κατάκοιτος. 

Γλυκά Νερά φόνος: Σχεδίαζαν επί μέρες τη ληστεία στο σπίτι της 20χρονης

Στην Αλόννησο είναι όλοι μουδιασμένοι. Δηλώνουν συγκλονισμένοι για το άδικο τέλος της νεαρής μητέρας. Μιλούν για ένα ήσυχο κορίτσι και μια πολύ καλή οικογένεια, τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη. 

«Ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, ήσυχο, γλυκομίλητο, όπως και ο σύζυγός της. Οι γονείς του ήταν εκπαιδευτικοί εδώ και η Καρολάιν μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο», είπε ο κ. Π. Αγάλου, ιδιοκτήτης ταξί στο νησί. 

Γλυκά Νερά : Πού αναζητούν τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Ο 32χρονος έκανε πολλά δρομολόγια με το ελικόπτερο στην Αλόννησο, το νησί που λάτρευε, αφού εκεί γνώρισε τον έρωτα της ζωή του, της 20χρονη, που την είδε να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του. 

Όλο το νησί βρίσκεται στο πλευρό του και στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top