Ωράριο κυκλοφορίας: Αλλάζει από σήμερα

Προσοχή: Εξακολουθούν να ισχύουν τα SMS   

Παράταση πήρε η κατάργηση των υποχρεωτικών sms. Τι ισχύει από την Δευτέρα του Πάσχα. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (28/4/2021).

Αλλάζει από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, το ωράριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς οι πολίτες επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις 5 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, λόγω του ανοίγματος της εστίασης.

Άνοιξε η εστίαση: Όλοι οι κανόνες και τα πρόστιμα 

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα εστίασης  που άνοιξαν σήμερα στις 5 το πρωί θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 10.45 μ.μ. ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος επιστροφής των θαμώνων στις οικίες τους, πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 μ.μ.   

Υπενθυμίζεται επίσης ότι εξακολουθεί πάντα η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 με τον αντίστοιχο κωδικό για τον λόγο της μετακίνησης  (για την εστίαση οι πολίτες πρέπει να στέλνουν τον κωδικό 6 με SMS επίσης στο 13033), καθώς η πρόταση για κατάργηση δεν έγινε τελικά δεκτή.

Μετακινήσεις: Παραμένουν τα sms - Τι θα ισχύει από τη Δευτέρα του Πάσχα

Η υποχρέωση αποστολής SMS είναι πιθανό να καταργηθεί τελικά, ανάλογα και με τα επιδημιολογικά δεδομένα, ταυτόχρονα με το άνοιγμα του τουρισμού και των μετακινήσεων από νομό σε νομό από τις 15/5.  

Γεωργιάδης για άνοιγμα εστίασης:  Βήμα προς την κανονικότητα    

Οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός κάθε περιφερειακής ενότητας εξακολουθούν να επιτρέπονται, όπως ήδη ισχύει από τη Μεγάλη Πέμπτη.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top