Τροχαίο στη Γαύδο: Τι απαντά ο 40χρονος οδηγός για τα ναρκωτικά

Ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την Κορίνα τους τελευταίους τρεις μήνες

Τη δική του απάντηση για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα του, όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, έδωσε ο 40χρονος οδηγός που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Γαύδο, όπου έχασε τη ζωή της η 25χρονη Κορίνα. 

Μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας περί ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων στο αίμα του δεν ευσταθούν. Ισχυρίστηκε πως οι εξετάσεις έγιναν μετά το τροχαίο, όταν τον είχαν ήδη μεταφέρει στο νοσοκομείο και του είχαν ήδη χορηγήσει αγωγή. 

Γαύδος: Τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

«Δε στέκει, με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με έβαλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά. Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει, όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, γι’ αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν. Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Γι’ αυτό τσαντίζομαι», είπε ο οδηγός.

Τροχαίο Γαύδος: «Είχαμε σχέση με την Κορίνα»

Διαψεύδει επίσης και τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 25χρονης ότι δεν είχαν ερωτική σχέση, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που δεν το γνώριζαν πολλοί. 

«Σχέση μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της, γιατί δεν έχω πει επισήμως μία συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, γιατί δεν το λέει κανείς αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος, όποιος ξέρει εκεί πέρα, από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο», υποστήριξε ο 40χρονος.

Τροχαίο Γαύδος: «Αντιφατικά όλα όσα λέει ο οδηγός- φίλος της Κορίνας»

Όπως περιέγραψε, καθόντουσαν και οι δυο τους στη θέση του οδηγού, όταν έγινε το δυστύχημα.

«Καθόμασταν από τη μεριά του οδηγού με τα πόδια στου συνοδηγού, από κάτω από τα πόδια μας ήτανε οι λεβιέδες, το χειρόφρενο, και λέω… Φαντάζομαι ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί από ώρα. Εγώ έβαλα μπροστά, έβαλα μπροστά και το αμάξι δεν “κλώτσησε”. Περίμενα, έκανε κρύο, “Πω πω”, λέω, “Άντε, ακόμα να ζεστάνει;”, και σιγά - σιγά ξαναμπήκα σε λήθαργο. Θυμάμαι πολλά, αλλά δε θυμάμαι τι έγινε μετά, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα», είπε

Ο δικηγόρος της οικογένειας αμφισβητεί τον οδηγό

Παρόλ’ αυτά ο δικηγόρος της οικογένειας της 25χρονης αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 40χρονου, μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ταυτόχρονα ανέφερε πως στο σημείο του τροχαίου υπήρχε ένα εμπόδιο, που ένα όχημα δε θα μπορούσε να το περάσει χωρίς ταχύτητα. 

Γαύδος: «Αν η Κορίνα είχε φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο τώρα θα ζούσε»

«Υπάρχει ένας υδροφόρος αγωγός, σωλήνας, πλαστικός, που είναι παράλληλα, δηλαδή, με τον γκρεμό εκεί στο πλάτωμα. Και σβηστό να ήταν το αυτοκίνητο και να τσουλούσε, το αυτοκίνητο θα σταματούσε στο εμπόδιο που λέγεται υδροφόρος σωλήνας. Οι αξιωματικοί που διενεργούσαν την έρευνα του τροχαίου, αυτού, δυστυχήματος, προέβησαν σε δοκιμές. Δηλαδή, για να υπερπηδήσει αυτό το εμπόδιο κάποιος, θα έπρεπε να πατήσει γκάζι, τον επιταχυντή του. Που σημαίνει αναντίρρητα, αναπόφευκτα, ήταν σε κίνηση», είπε.

Τροχαίο Γαύδος: Δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια η οικογένεια

Όσον αφορά στο πώς λύθηκε το χειρόφρενο, απαντώντας στο οδηγό, ο κ. Σπαμπαρδώνης είπε:

«Το χειρόφρενο μόνο με χέρι λύνεται, γιατί υπάρχει ασφάλιση – απασφάλιση. Όταν το τραβάς ασφαλίζει κι όταν το απασφαλίζεις, κατεβαίνει. Δεν μπορώ να βασιστώ στα λεγόμενα του υπαιτίου οδηγού. Ό,τι έχει καταθέσει πλέον, δεν το αμφισβητώ εγώ, αμφισβητείται από τα ευρήματα. Άλλα έχει πει, άλλα έχει ξανακαταθέσει κι άλλα δείχνουν όλα τα ευρήματα», είπε

Γαύδος: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κορίνας - «Υπέφερε πάρα πολύ»

Κατέληξε λέγοντας πως υπάρχουν κι άλλα στοιχεία τα οποία σιγά-σιγά συνθέτουν όλο το παζλ του τραγικού τέλους της Κορίνας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top