Γαύδος: «Αν η Κορίνα είχε φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο τώρα θα ζούσε»

Τι αναφέρει ιατροδικαστής για τα τραύματα της άτυχης Κορίνας

Τι είπε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για την εξέταση της Κορίνας. Video Ant1

Η καθυστερημένη διακομιδή της άτυχης Κορίνας που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Κυριακή στη Γαύδο όταν το αμάξι στο οποίο επέβαινε βρέθηκε στον γκρεμό ήταν αυτή που της στοίχισε τη ζωή σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Τροχαίο Γαύδος: Δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια η οικογένεια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης που πραγματοποίησε την εξέταση, ανέφερε ότι τα τραύματά της όχι μόνο δεν ήταν σοβαρά, αλλά αν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, η κοπέλα θα μπορούσε σήμερα να είναι ζωντανή.

Γαύδος: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κορίνας - «Υπέφερε πάρα πολύ»

«Οι κακώσεις της δεν ήταν καθόλου τρομακτικές. Η τραυματίας έζησε δύο με δυόμιση ώρες με ρήξη στον πνεύμονα. Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε»

Γαύδος

Επεσήμανε, δε, ότι τα τραύματά της θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς καν επέμβαση.

«Με μια απλή τοποθέτηση συσκευασίας αποσυμφορισμού αιμοπνευμοθώρακα, η οποία τοποθετείται στο ΤΕΠ κάθε νοσοκομείου, η φοιτήτρια σήμερα θα ήταν ζωντανή. Όμως, τα κατάγματα στα πλευρά σταδιακά προκάλεσαν τη μη λειτουργία του ενός πνεύμονα, ενώ η εσωτερική αιμορραγία προκάλεσε τον αργό και μαρτυρικό θάνατό της», είπε χαρακτηριστικά. 

Γαύδος ατύχημα

Η οικογένεια της Κορίνας έχει προσλάβει τεχνικούς πραγματογνώμονες για να ερευνήσουν τις συνθήκες του τροχαίου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε με κατεβασμένο το χειρόφρενο και δεύτερη ταχύτητα

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης Κορίνας. Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα. (15/04)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top