Γαύδος: Τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

Όντως υπήρχε δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων και απέβη μοιραία όταν...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου της νεαρής Κορίνας στη Γαύδο. Ο άνδρας που ήταν μαζί με την άτυχη φοιτήτρια, έδωσε νέα κατάθεση για το πώς έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

Γαύδος: Με λουλούδια σε σχήμα καρδιάς αποχαιρέτησαν την Κορίνα οι φίλοι της

Στη συμπληρωματική του κατάθεση ο 40χρονος άνδρας αλλάζει τα όσα είπε αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. O οδηγός είχε αρχικά ισχυριστεί ότι λύθηκε το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό. Τώρα φέρεται να ισχυρίζεται ότι όντως υπήρχε δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων, που αποδείχθηκε μοιραία όταν έβαλε μπρος. 

Τροχαίο Γαύδος: Με κατεβασμένο το χειρόφρενο και δευτέρα το αυτοκίνητο

Έκανε το λάθος, όπως είπε, όταν γύρισε το κλειδί της μηχανής και πάτησε ταυτόχρονα και το αμπραγιάζ του συμπλέκτη, κάτι που συνηθίζουν πολύ παλιοί οδηγοί, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το ΙΧ προς τον γκρεμό, πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε.

Την είδηση ότι ο οδηγός έχει δώσει καταθέσεις, οι οποίες είναι αντιφατικές μεταξύ τους, έκανε γνωστή ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στο star.gr.

Τροχαίο Γαύδος: «Αντιφατικά όλα όσα λέει ο οδηγός- φίλος της Κορίνας»

Ο ίδιος κατάφερε να ανέβει τον γκρεμό, ενώ το η φοιτήτρια έμεινε στο αυτοκίνητο όπου και ξεψύχησε μετά από 5 ώρες. Η οικογένειά της ζητά απαντήσεις, γιατί πέθανε η νεαρή κοπέλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top