Τροχαίο Γαύδος: Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο αίμα του οδηγού

Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού, ο οποίος επέζησε από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Γαύδο και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 25χρονη Κορίνα. 

Γαύδος: «Αν η Κορίνα είχε φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο τώρα θα ζούσε»

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που παρουσιάζει τις τοξικολογικές εξετάσεις, στο αίμα του 40χρονου βρέθηκαν ουσίες κανναβιδοειδών και άλλων ουσιών, που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια. 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του 40χρονου οδηγού από τη Γαύδο

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στην ιστοσελίδα, τόνισε πως ο 40χρονος ήταν πολυτοξικομανής. 

Γαύδος: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κορίνας - «Υπέφερε πάρα πολύ»

Υποστηρίζει επίσης ότι ήταν ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να μπορέσει να ανέβει τον γκρεμό μετά την πτώση του αυτοκινήτου, δεδομένου ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν αγύμναστος και η κλίση ήταν πολύ απότομη. 

Τροχαίο Γαύδος: Με κατεβασμένο το χειρόφρενο και δευτέρα το αυτοκίνητο

«Δεν ήταν ζευγάρι με την Κορίνα»

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας διέψευσε επίσης πληροφορίες ότι η 25χρονη είχε ερωτική σχέση με τον 40χρονο. 

Tροχαίο στη Γαύδο: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο»

«Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε μαζί της κάποια άλλη σχέση», είπε.

Τροχαίο Γαύδος: «Αντιφατικά όλα όσα λέει ο οδηγός- φίλος της Κορίνας»

Υποστήριξε επίσης ότι τίποτα από όσα έχει πει ο οδηγός δεν ευσταθούν. 

Γαύδος: Τι διαφορετικό υποστήριξε στη συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

«Καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν ευσταθεί. Τα καθίσματα δεν ήταν σε ήπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση το κάθισμα του οδηγού και ελαφρώς πίσω της συνοδηγού.Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικός υδροφόρος σωλήνας, διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό», είπε ο δικηγόρος και κατέληξε:

«Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top