Κυψέλη: Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμα χθες στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για να αποφευχθούν τα κορωνοπάρτι

Ρεπορτάζ από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star στις 21/4/21 από τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Στόχος της αστυνομίας είναι να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού  που είδαμε τις προηγούμενες μέρες σε πλατείες της Κυψέλης, του Παγκρατίου, του Κολωνακίου και του Περιστερίου. Έτσι, προχωρά σε επιχειρήσεις εκτεταμένων ελέγχων για τήρηση των μέτρων και των βεβαιώσεων κυκλοφορίας. 

Κυψέλη: «Σχέδιο Βαρνάβα» στην Αγίου Γεωργίου για τα κορωνοπάρτι

Χθες, αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, όπου για σχεδόν τέσσερα βράδια στήνονταν υπαίθρια πάρτι, σε ένα εκ των οποίων με dj. To πρόσωπο αυτό μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί κι έχει κληθεί από τον εισαγγελέα σε ανωμοτί κατάθεση. 

Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη - φωτογραφία Eurokinissi

Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη - φωτογραφία Eurokinissi

Στο πλαίσιο των ελέγχων που έγινε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης 21/4, βεβαιώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα, ενώ αφαιρέθηκαν άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και πινακίδες. 

Κυψέλη: Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με DJ στην πλατεία

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 320 άτομα, 112 οχήματα και 10 καταστήματα. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου και στη σύλληψη ακόμη ενός για λαθρεμπόριο-παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα.

Κυψέλη: Βεβαιώθηκαν 148 παραβάσεις χθες 

Συνολικά από τον χθεσινό έλεγχο, βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 22 παραβάσεις σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 2 παραβάσεις σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Έλεγχοι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη - φωτογραφία Eurokinissi

Έλεγχοι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη - φωτογραφία Eurokinissi

Πλατεία Αγίου Γεωργίου: Αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων

Ακόμη, αφαιρέθηκαν 23 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 13 άδειες ικανότητας οδήγησης, 10 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και κινητοποιήθηκαν 21 οχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top