Κυψέλη: «Σχέδιο Βαρνάβα» στην Αγίου Γεωργίου για τα κορωνοπάρτι

Αστυνομικοί βρίσκονται μέσα και γύρω από την πλατεία

Σχέδιο Βαρνάβα» στην Αγίου Γεωργίου για τα κορωνοπάρτι. Αστυνομία βρίσκεται εντός και γύρω από την πλατεία. Ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο σημείο (Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star στις 21/4)

Αστυνομικοί πήραν θέσεις πριν από λίγο μέσα και γύρω από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για την αποτροπή βραδινού κορωνοπάρτι.

Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο dj του κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

αστυνομία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αστυνομία στην πλατεί Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για την αποφυγή κορωνοπάρτι. IntimeNews

Μετά τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες παρά το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να αποτρέψει ξανά αντίστοιχες εικόνες σε κεντρικά σημεία όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες νεαρά άτομα που γλεντούν μέχρι αργά παρά το lockdown.

Κορωνοπάρτι: «Μπλόκο» από την κυβέρνηση στις εικόνες συνωστισμού

αστυνομία Κυψέλη

αστυνομία Αγίου Γεωργίου

Και χθες το βράδυ, η αστυνομία βρέθηκε στην πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι, στα πρότυπα της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι, ώστε να αποφευχθούν κορωνοπάρτι.

Τη Δευτέρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ξεκαθάρισε ότι αστυνόμευση τύπο Βαρνάβα θα υπάρξει σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν αντίστοιχες εικόνες, διευκρίνισε όμως ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αποκαταστήσει την κοινωνική συνείδηση και εκτίμησε πως η έντονη παρουσία της αστυνομίας σε χώρους όπου υπάρχουν εκατοντάδες συναθροιζόμενοι θα είχε καταστροφικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν συγκεντρώσεις εκατοντάδων ατόμων χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας σε πλατείες στο Κολωνάκι, το Παγκράτι, την Κυψέλη, το Χαλάνδρι και το Περιστέρι προβλημάτισαν κυβέρνηση και ειδικούς. 


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top