Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο dj του κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Έχει σχηματιστεί δικογραφία - Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους διοργανωτές

Η αστυνομία φαίνεται πως ταυτοποίησε τον dj του οργανωμένου κορωνοπάρτι που στήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τη νύχτα του Σαββάτου. Για το οργανωμένο πάρτι που στήθηκε στην Κυψέλη οι αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους διοργανωτές.

Νέα κορωνοπάρτι: «Βούλιαξαν» οι πλατείες της Αθήνας

Από εκείνο το βράδυ τα πάρτι στην περιοχή δεν έχουν σταματήσει, με τους κατοίκους να υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται μόνο για νέους που βγήκαν να ξεσκάσουν.

Δευτέρα βράδυ και οι νέοι συγκεντρώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη νύχτα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.
Κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν μήπως ανάμεσα σε όσους νέους βγαίνουν πράγματι για να ξεσκάσουν, κρύβονται και κάποιοι που αποζητούν την ένταση.

Περιστέρι: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τα κορωνοπάρτι στην οδό Βεάκη

«Το κάνουν επίτηδες να προκαλέσουν την αστυνομία να επέμβει και να κάνουν ζημιές. Όλοι φοβόμαστε γι’αυτό, σαν να είναι κατευθυνόμενοι από κάπου» λέει κάτοικος της Κυψέλης. Αυτό ακριβώς υπαινίσσεται και ο δήμαρχος Αθηναίων: «Δεν είναι πάντα όλα τόσο αθώα όσο θέλουμε να τα βλέπουμε. Ο δημόσιος χώρος είναι ιερός. Θέλουμε πλατείες ζωντανές, που να μας ενώνουν και όχι να μας διχάζουν».

Την ίδια ώρα στις πλατείες , κάποιοι στήνουν μπίζνες, φέρνοντας ειδικά αυτοκίνητα με τρέιλερ, τα οποία είναι μπαράκια και πουλάνε μπύρες, λέει κάτοικος της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top