Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα εισαγγελική έρευνα για βιασμό 17χρονου

Είναι η τέταρτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη

Νέα προκαταρκτική έρευνα εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη με διερευνώμενο αδίκημα αυτό του βιασμού ξεκινά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Λιγνάδης: Βρέθηκε παλιά επιστολή στο σπίτι του με παραλήπτη το Αρσάκειο

Αφορμή για την έρευνα ήταν η κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται συνολικά την υπόθεση,  24χρονος σήμερα άντρας, ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Δείτε το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης, ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική, καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. 

Λιγνάδης: Κύπριος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης σε δωμάτιο θεάτρου

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει και ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενδεχομένως μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται μετά τη προφυλάκισή του.

Λιγνάδης: Σοκάρει η περιγραφή νεαρού για το τι έγινε στο σπίτι του ηθοποιού

Η υπόθεση είναι η τέταρτη που αφορά μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα, η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη.

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού

Πριν περίπου ένα μήνα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση βιασμού ενήλικα. Ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης κρίθηκε προφυλακιστέος για τις δύο αρχικές υποθέσεις βιασμού κατά ανηλίκων που τον βαρύνουν, ενώ η τρίτη υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο καταγγέλλων, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top