Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού

«Με κακοποίησε ενώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου» ισχυρίζεται ο μηνυτής

Δείτε το ρεπορτάζ σχετικά με τη δίωξη κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό με αφορμή την τρίτη μήνυση εναντίον του. Και αυτή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία θα καλέσει τον κατηγορούμενο σε απολογία. 

Λιγνάδης: Σοκάρει η περιγραφή νεαρού για το τι έγινε στο σπίτι του ηθοποιού

Ο νεαρός μηνυτής υποστηρίζει ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη κοντά στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο τέλη Νοεμβρίου του 2018. Σύμφωνα με την καταγγελία, ακολούθησε τον Δημήτρη Λιγνάδη στο σπίτι του, όπου του πρόσφερε ναρκωτικά. 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο νεαρός επισκέφτηκε και πάλι τον Λιγνάδη, όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο ηθοποιός του άνοιξε την πόρτα «ημίγυμνος» και του προσέφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στον υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή» υποστήριξε ο νεαρός, ο οποίος στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως είπε, ξύπνησε με πόνους και κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο νεαρός, όπως περιγράφει, αντέδρασε έντονα, έβρισε και χαστούκισε τον Λιγνάδη, ο οποίος τον έδιωξε από το σπίτι του.

Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου

«Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα «τι έγινε, τι μου έκανες», και αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε «έλα τώρα, που δεν σ' άρεσε!» Όρμησα στο μπάνιο για να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου, να συνέλθω και να καθαριστώ. [...] Γύρισα στο σαλόνι και ουρλιάζοντας του είπα «ρε π.....η, τι μου έκανες ρε κ.....η» και ταυτόχρονα με όση δύναμη είχα του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι» υποστήριξε.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δε γνωρίζει τον νεαρό άνδρα. «Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και κανένα στοιχείο έστω και για το αν υπήρξε απλή γνωριμία μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύει ότι η μήνυση του είναι ένα φανταστικό σενάριο» υποστήριξε.

«Πυρά» κατά Μπιμπίλα από Λιγνάδη - Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΕΗ 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα από τις φυλακές, υποστηρίζει ότι πίσω από τον τρίτο μηνυτή βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Λιγνάδης και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, έψαξαν στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Δ.Μ. και βρήκαν ότι είχε σχέση στο παρελθόν με μια κοπέλα, η οποία στη συνέχεια διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό ηθοποιό και καλό φίλο του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δε θέλησε να δώσει απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες καθώς, όπως είπε, πρόκειται για «ανυπόστατες δηλώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό του υπόμνημα τον Φεβρουάριο, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε χαρακτηρίσει τον Σπύρο Μπιμπίλα «μέτριο ηθοποιό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top