Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου

Ο ηθοποιός αρνείται όλες τις καταγγελίες εις βάρος του

Όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις νεότερες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη (29/3/2021)

Αντιμέτωπος με δύο ακόμη ποινικές διώξεις για βιασμό ενδέχεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στην Τρίπολη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο κακούργημα που κατατέθηκε εις βάρος του. 

Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο ηθοποιός έδωσε ήδη εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη καταγγελία και, σύμφωνα με πληροφορίες, την αρνήθηκε, όπως και όλες όσες έχουν προηγηθεί. 

Ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού. 

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Υπενθυμίζεται ότι στην τρίτη μήνυση ο καταγγέλλων είναι Έλληνας, δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018. Έχει ισχυριστεί ότι του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό. 

Νέα καταγγελία από 24χρονο - Κατοικούσε στο σπίτι του Λιγνάδη επί 7 μήνες 

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία με έναν 23χρονο, ο οποίος  καταγγέλλει βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν 7 χρόνια, όταν ήταν δηλαδή 17 ετών. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα είπε στην απολογία του - «Όλα είναι κατασκευασμένα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 23χρονος έχει καταγωγή από κάποια χώρα του ανατολικού μπλοκ, ενώ η οικογένειά του, η οποία ζει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στα τέλη του 2014, γνώρισε τον ηθοποιό στο σχολείο του και ο κατηγορούμενος του ζήτησε να γίνουν φίλοι στο facebook. O 17χρονος δεν αποδέχθηκε το αίτημα του, ενώ δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον προσέγγισε λίγο καιρό μετά στην πλατεία της γειτονιάς τους. Το τελευταίο στοιχείο, μάλιστα, συμπίπτει με τις υπόλοιπες καταγγελίες.  

Ο νεαρός σιγά-σιγά ένιωσε την οικειότητα να αποκαλύψει στον ηθοποιό τα οικογενειακά του προβλήματα. Δύο εβδομάδες μετά, μια σύγκρουση στο σπίτι του 17χρονου αποτέλεσε αφορμή, ώστε ο Δημήτρης Λιγνάδης να προσφερθεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Ο νεαρός έμεινε στο σπίτι του ηθοποιού επί 7 μήνες, και κατέθεσε πως είδε πολλά ανήλικα παιδιά να έρχονται, αλλά και συγκεκριμένες συμπεριφορές από την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη.  

Κούγιας στο Star: O Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε πως θα προφυλακιστεί

Ο νεαρός, που πλέον είναι 24 ετών, κατήγγειλε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο σεξουαλικές κακοποιήσεις σε βάρος του. Η πρώτη φέρεται να συνέβη λίγο καιρό μετά την  εγκατάστασή του στο σπίτι του ηθοποιού και περιγράφεται ως ιδιαίτερα βάναυση, ενώ η δεύτερη λίγους μήνες μετά.  

Ερωτώμενος από την ανακρίτρια για τον λόγο για τον οποίο δεν αντέδρασε στην κακοποίηση εν καιρώ, ο 23χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα υπέμενα όλα αυτά, γιατί νόμιζα πως έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα». Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να είχε τάξει σοβαρή επαγγελματική αποκατάσταση στον ανήλικο νεαρό.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top