Τροχαίο Κρήτη: Ήταν πέντε μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Τι είπε στο Star o φίλος του ζευγαριού που τους εντόπισε

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη. Η γυναίκα ήταν δίπλα στον νεκρό σύζυγό της σχεδόν 5 μέρες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. 

Τροχαίο Κρήτη: Έμεινε για ώρες αβοήθητη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα. Το μυαλό των ανθρώπων τους δεν πήγε στο κακό. Όσο όμως τα 24ωρα  περνούσαν άρχισαν να ανησυχούν. Την Παρασκευή το βράδυ δήλωσαν την εξαφάνισή τους και άρχισαν να ψάχνουν για να τους βρουν. Ο άνθρωπος που τους εντόπισε είναι φίλος του ζευγαριού και μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

«Έψαχνα και τους εντόπισα κάποια στιγμή. Με έκανε να σταματήσω μια διπλωμένη μπάρα από ένα προηγούμενο ατύχημα. Είδα κάτω από τον γκρεμό μια εξάτμιση, κατέβηκα, είδα τη μηχανή, πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την αστυνομία. Έψαχνα έψαχνα… ήξερα ότι είχε βρεθεί το κινητό τους εκεί. Είδα την κοπέλα, το χέρι της μόνο. Έλεγα αν δω κάτι… κάποια εικόνα πολύ σοκαριστική, δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό» περιέγραψε ο Γιώργος, φίλος του 42χρονου Νάθαν.

Το σημείο όπου βρέθηκε το ζευγάρι στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το σημείο όπου βρέθηκε το ζευγάρι στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τραγική ειρωνεία; To ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα επέστρεφε από ταξίδι στα Χανιά. Είχαν πάει για να πουλήσουν τη μοιραία μηχανή και να αγοράσουν αυτοκίνητο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Περίπου 4 με 5 μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της η 32χρονη γυναίκα.

«Ο χρόνος θανάτου κατά προσέγγιση είναι 12 με 13 του μηνός , Απριλίου. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος όχι σε καμία των περιπτώσεων, είχαμε επιβίωση. Αν είχαν ανακαλυφθεί τα παιδιά νωρίς και τα είχαμε πάει σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο θα ζούσε ο κύριος» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Ακόμα πιο τραγικό ήταν το γεγονός ότι απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί,  άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν ζώα! 

Η Σβέτα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Δε γνωρίζει ότι ο Νάθαν έχει φύγει από τη ζωή. Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top