Ηνίοχος: Στην Ανδραβίδα όπου απογειώνονται τα ελληνικά και ξένα μαχητικά

«Οργώνουν» το Αιγαίο από τη Σαμοθράκη μέχρι και το Καστελόριζο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος», που συγκεντρώνει τους καλύτερους πιλότους του κόσμου. Μάλιστα αύριο την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας θα επισκεφθεί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εντυπωσιακές εικόνες από τη μεγάλη πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 21»

Από την Ανδραβίδα απογειώνονται καθημερινά δεκάδες ελληνικά και ξένα μαχητικά, για να εκτελέσουν τις πιο δύσκολες αποστολές σε όλο το FIR Αθηνών, από τη Σαμοθράκη μέχρι και το Καστελόριζο.

Το ρεπορτάζ του Κώστα Συμεωνίδη μέσα από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας όπου πραγματοποιείται η άσκηση Ηνίοχος- κεντρικό δελτίο Star

Το ρεπορτάζ του Κώστα Συμεωνίδη μέσα από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας όπου πραγματοποιείται η άσκηση Ηνίοχος- κεντρικό δελτίο Star

Έλληνες πιλότοι μαζί με Αμερικανούς, Ισραηλινούς, Γάλλους, Ισπανούς και Εμιρατιανούς στέλνουν μηνύματα αποτροπής στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Ανδραβίδα: «Απόβαση» μαχητικών για την άσκηση «Ηνίοχος 21»

«Στέλνουμε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση σε όποιον έχει βλέψεις για την Ελλάδα» σημειώνει Έλληνας πιλότος.

Αύριο Τρίτη 20/4 θα επισκεφθεί την Ανδραβίδα και ο Πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη μεγάλη σημασία που δίνει η Αθήνα στον «Ηνίοχο».

Άσκηση «Λαίλαπα»: Πολεμικά πλοία και υποβρύχια του στόλου μας στο Αιγαίο

Σήμερα ξεκίνησε στο Αιγαίο και η ναυτική άσκηση «Λαίλαπα» με συμμετοχή δεκάδων πλοίων και υποβρυχίων του στόλου μας . Μάλιστα κάποια σενάρια του «Ηνίοχου» θα συνδυαστούν με αυτά της «Λαίλαπας» στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top