Επίθεση με Βιτριόλι: Όπλα και ενέσεις με αέρα έψαχνε η 36χρονη στο ίντερνετ

Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο όσο ήταν η Ιωάννα στο νοσοκομείο

Οι αναζητήσεις της φερόμενης δράστιδος στο διαδίκτυο από τη μέρα της επίθεσης με το βιτριόλι μέχρι τη σύλληψή της στο  αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι. Μετά από σχεδόν 10 μήνες, η κατηγορούμενη έσπασε τη σιωπή της και ομολόγησε χθες την πράξη της. Ζήτησε «συγγνώμη» στην Ιωάννα και παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για μια «αρρωστημένη εμμονή» που είχε η ίδια με το θύμα. Διέψευσε, ωστόσο, ότι ήθελε να της επιτεθεί ξανά μέσα στο νοσοκομείο.

Επίθεση βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας στη «συγγνώμη» της 36χρονης 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η δράστις δεν το έβαλε κάτω, ούτε μετά την πράξη της. Μέχρι να συλληφθεί, συνέχιζε να επεργάζεται σχέδια για την εξόντωση της Ιωάννας. 

Βιτριόλι: Η απολογία της 36χρονης, η αρρωστημένη εμμονή και η συγγνώμη

Το ιστορικό των αναζητήσεων που έκανε στο διαδίκτυο η 36χρονη, από τις 20 Μαΐου που έκανε την επίθεση μέχρι και 6 Ιουνίου, έδειξαν ότι αναζητά από όπλα μέχρι και δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται.

Η 34χρονη Ιωάννα είναι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου 2020- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η 34χρονη Ιωάννα είναι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου 2020- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Τα ξημερώματα της 21ης Μαΐου κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο «πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς» όπως και «ουσίες που προκαλούν ανακοπή καρδιάς». Την ίδια ημέρα  στις 6:15 τα ξημερώματα, αναζητά «όπλα τιμές». 

Στις 22 Μαΐου, αναζητά «στρυχνίνη δηλητήριο» και λίγες ώρες αργότερα «πού πουλάνε υδροκυάνιο». Στις 04:00 το πρωί κάνει δύο αναζητήσεις για θανατηφόρα αέρια και δηλητήρια. Στις 23:05 αναζητά πληροφορίες για ατροπίνη και ενδοφλέβια ένεση με αέρα.

Στις 25 Μαΐου κάνει αναζήτηση για θανατηφόρα ένεση και στις 7:10 το πρωί, «δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται».

Στις 26 Μαΐου αναζητά πληροφορίες για «αρσενικό, ανίχνευση, αγορά και τιμή».

Στις 28 Μαΐου αναζητά «υδροκυάνιο».

Στις 29 Μαΐου, αναζητά στο διαδίκτυο «όπλο αγορά χωρίς άδεια» και «αγορά όπλων μαύρη αγορά»

Την 1η Ιουνίου κάνει αναζήτηση για «αρσενικό» και στις 6 Ιουνίου για «κινίνο».

Όλα αυτά, ενώ η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η άρση του απορρήτου έδειξε, επίσης, ότι επικοινωνεί με άντρα, πριν επιτεθεί  στην Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 36χρονη είχε συνεργό. Ήθελε να τη σκοτώσει»

Στο μικροσκόπιο έχει μπει ένα μήνυμα που εστάλη στις 23 Απριλίου, έναν μήνα πριν την επίθεση, στην οποία η κατηγορούμενη γράφει: «Έλα ρε, θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top