Επίθεση βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας στη «συγγνώμη» της 36χρονης 

Η κατηγορούμενη διέψευσε ότι ήθελε να της επιτεθεί ξανά μέσα στο νοσοκομείο

«Συγγνώμη» ζήτησε για την πράξη της η 36χρονη κατηγορούμενη, η οποία παραδέχτηκε μετά από σχεδόν έναν χρόνο ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βιτριόλι: Η απολογία της 36χρονης, η αρρωστημένη εμμονή και η συγγνώμη

Σήμερα το πρωί έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου ομολόγησε την επίθεση. Η 36χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι απλά γνώριζε την Ιωάννα από το φιλικό της περιβάλλον και αυτό που την οδήγησε στην επίθεση ήταν η «αρρωστημένη εμμονή» της σε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα για το οποίο θεωρούσε υπεύθυνη την Ιωάννα.

Τα δύο ερωτήματα που δεν απάντησε η 36χρονη

Όπως είπε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 36χρονη δεν έδωσε απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα, πού βρήκε δηλαδή το βιτριόλι και τον λόγο που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Χωρίς να ερωτηθεί από την ανακρίτρια, η 36χρονη τοποθετήθηκε στις πληροφορίες ότι είχε σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου, ότι συνομίλησε με φιλικό της πρόσωπο για να πάρει πληροφορίες και να επιτεθεί και πάλι στην Ιωάννα.

Τα διέψευσε όλα λέγοντας ότι πρόκειται για «άτοπες και αβάσιμες κατηγορίες χωρίς καμία ισχύ». Μάλιστα είπε ότι στη δικογραφία δεν υπάρχει κάτι εναντίον της και χαρακτήρισε αυθαίρετα και κακόβουλα τα όσα λέγονται για να επιβαρύνουν την ήδη δυσάρεστη θέση της.

H πρώτη αντίδραση της Ιωάννας 

Οργισμένη ηταν η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε τι είπε στην ανακρίτρια η γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της. «Δηλαδή τώρα αυτό είναι απολογία; Δεν δέχομαι τη συγγνώμη της» φέρεται να είπε.

«Ήταν μια προσχεδιασμένη δήλωση, αρνούμενη να απαντήσει σε οτιδήποτε άλλο» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής. «Στην ουσία δεν απολογήθηκε, ψέλλισε μια συγγνώμη ανειλικρινή που με εξέπληξε» είπε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top